Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy rosszul gondolkodok dolgokról, és tudom, hogy másképp kellene viszonyulni mindenhez, de miért ilyen nehéz?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal. Most jutottunk odáig, hogy összeköltözzünk. Mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a megfelelő lakást, de nagyon nehéz. Ketten nem akarunk lenni, mert mivel egyetemisták vagyunk, nem engedhetjük meg az anyagiak miatt, szóval olyan lakás kell, ahová a mostani lakótársai is jöhetnek (2 fiú+1 lány), főleg, hogy jó haverjai, a csaj pedig az egyikük barátnője. Szóval nagyon nehezen viselem, ha külön vagyunk, főleg úgy, hogy én egy olyan koliban vagyok, ahol nem szeretek lenni, sokat kell egyedül lennem, mert a szobatársam már dolgozik, sokszor éjszakázik is. Sokat is sírok, ugyanis egyedül érzem magam, közben igaz, hogy tanulni kellene, de nem igazán tudok megfeledkezni arról, hogy a párom mellett ott vannak a többiek, elhülyéskednek..., ha úgy adódik leugranak akár egy sörre. Teljesen más lenne pl, ha csak pasik mennének, de engem zavar, hogy a csaj egy maghatározó pont az életükben, ugyanis a barátja nem megy nélküle, tehát ő is sokat van a fiúkkal. Közben én meg itt ülök...Figyel rám a barátom, nem arról van szó, mert ha tudunk, együtt alszunk, de mikor külön vagyunk, akkor annyira egyedül vagyok. Hülye gondolkodás, tudom. Őszintén szólva, lehet, hogy nem is várok olyan nagy tanácsokat, csak jólesett megosztani.2008. dec. 1. 14:51
1/3 anonim válasza:
100 százalékosan értem mire gondolsz...en is hasonloan gondolkodok ugyhogy nemtartom hulyesegnek amiken agyalsz. Itt csak akkor születik megoldas ha vegre mind együtt tudtok lenni a megfelelo lakasban. tudom milyen érzés lehet h ők akármikor kimozdulhatnak együtt, te meg nem...
kitartást tudok kivánni, talán ez a legtöbb amit tehetsz. üdv
2/3 Srapnel válasza:
Kedves kérdező, ne haragudj, amiért ezt mondom, de nem szabad arra fogni, hogy nem lehetsz együtt a kedveseddel. Ha kollégiumban laksz (laktam én is), akkor bizony ott nem csak a szobatársad lakik, nem létezik, hogy nincs egy árva lélek sem, akivel programokat tudnál csinálni. Mi lenne, ha egyáltalán nem lenne pasid? Szóval szerintem itt mélyebb probléma van ennél, mert nem szabad ennyire a másiktól függeni. Tudom, egy kollégiumban nehéz mindenféle hobbyt találni magadnak, de hát ha egy kollégiumban egyedül és magányosnak érzed magad, akkor ott tényleg Benned van valami eredendő ok a magányra. Meg kell találnod magad és azokat a dolgokat, amik érdekelnek és amikkel szívesen foglalkozol.
3/3 anonim válasza:
itt az a gond, h a kérdező "féltékeny":) h amíg ő a kóterben van, a pasija, a haverjai meg az említett csaj jól megvannak, elszórakozgatnak!:) és ez teljesen érthető, én is így érezném a helyedben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!