Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmondom neki, hogy tetszik és kiderül h neki nem tetszem másképp fog hozzám viszonyulni?
valah derítsd ki h tetszel-e neki,mert ha nem és elmondod neki,akk téll vége lehet a barátságotoknak..
tapasztalatból mondom..
monta h nem haragszik,amikor mondtam h csak barátként gondolok rá..de azóta se beszélünk..
úgyh..
de érezhted ha tetszel neki..
hogy viselkedik veled??
Köszi :)
A 2.-nak : NAgyon kedves , figyelmes , és vannak olyan jelek , de ebben nem vagyok biztos ... pl. szemez velem , úgymond "fogdos" meg ilyesmik ... Szval nemtudom h most bejövök e neki . De mindenkinek köszi .
én is voltam már így, csak a másik szerepben... hidd el neki sem lesz könnyebb! miután én visszautasítottam ő már nem keresett. nem mondom, hogy egy nagyon erős baráti kapcsolat volt köztünk, de azért jól elvoltunk. mondhatni megutált:/ ez nekem sem esik jól, mert nem akartam, hogy ez legyen, hiszen szerettem vele beszélgetni, hülyülni:( de hát ez van!
tudok ellenpéldát is felhozni! azt hittem van egy teljesen reménytelen esetem, aztán egyszer bevallottam neki mindent... 1 hétre rá a legboldogabb pár voltunk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!