Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha elmondom neki, hogy tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmondom neki, hogy tetszik és kiderül h neki nem tetszem másképp fog hozzám viszonyulni?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik, de félek tőle , hogyha elmondom neki akkor már nem leszünk barátok azt pedig nem akarom . Ha meg elmondom lehet , hogy elszalasztok egy lehetőséget . Mit csináljak ?
2009. okt. 12. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
valószínűleg igen
2009. okt. 12. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:

valah derítsd ki h tetszel-e neki,mert ha nem és elmondod neki,akk téll vége lehet a barátságotoknak..

tapasztalatból mondom..

monta h nem haragszik,amikor mondtam h csak barátként gondolok rá..de azóta se beszélünk..

úgyh..

de érezhted ha tetszel neki..

hogy viselkedik veled??

2009. okt. 12. 18:23
 3/9 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen próbálj meg tájékozódni, persze csak finoman..valakitől, akiben esetleg Ő is és Te is megbíztok. De semmiképpen se szalaszd el! Kitujda, lehet hogy Ő is így érez irántad:) Csak hajrá ;)
2009. okt. 12. 18:46
 4/9 anonim válasza:
Szerintem ez a lánytól függ. Én is voltam már hasonló helyzetben (22 éves lány vagyok és egy barátom bevallota, hogy tetszem neki, de Ő nekem "úgy" nem jött be) és mi ugyanúgy jóban maradtunk. Ha tényleg biztos vagy benne, hogy ez nem csak egy futó kaland lenne, szerintem valld be, mert egy erős barátságnak ezt ki kell bírnia még ha elutasít is. Ha pedig kölcsönös, akkor lehet elszalasztottad volna életed lehetőségét.
2009. okt. 12. 19:49
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi :)

A 2.-nak : NAgyon kedves , figyelmes , és vannak olyan jelek , de ebben nem vagyok biztos ... pl. szemez velem , úgymond "fogdos" meg ilyesmik ... Szval nemtudom h most bejövök e neki . De mindenkinek köszi .

2009. okt. 12. 19:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha igazán jó barátnak tartod, akkor 90%-hogy nem akar tőled semmit. én legalábbis ezt tapasztaltam, de kívánom neked hogy ne legyen igazad.
2009. okt. 15. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
igazam
2009. okt. 15. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:
figyelj én is pont ilyen helyzetben vagyok csak én éppen lány vok én is várok válaszokat!!!!14L
2009. okt. 15. 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:

én is voltam már így, csak a másik szerepben... hidd el neki sem lesz könnyebb! miután én visszautasítottam ő már nem keresett. nem mondom, hogy egy nagyon erős baráti kapcsolat volt köztünk, de azért jól elvoltunk. mondhatni megutált:/ ez nekem sem esik jól, mert nem akartam, hogy ez legyen, hiszen szerettem vele beszélgetni, hülyülni:( de hát ez van!

tudok ellenpéldát is felhozni! azt hittem van egy teljesen reménytelen esetem, aztán egyszer bevallottam neki mindent... 1 hétre rá a legboldogabb pár voltunk!:)

2009. okt. 15. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!