Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy dolog amin régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy dolog amin régóta gondolkodok valamin. Leszek én valaha szerelmes? Félek hogy nem.

Figyelt kérdés
Igaz hogy még csak 14 leszek de eddig nem volt még egy igaz kapcsolatom sem..igazábol maximum 4 napig jártam valakivel...az az igazság hogy félek hogy nem találom meg a nagy Őt.Most olvastam a Twilightot es a New Moont és annyira megragadott a történet de leszek-e én is valaha olyan szerelmes mint Bella?És szeretni fog engem valaki annyira mint Edward őt??Vagy nem?Azok fiúk akiket ismerek nem érdekelnek mert látom hogy milyenek ...épp nem ismerek senkit akibe syerelmes tudnák lenni...:(
2009. jún. 4. 19:01
1 2
 1/13 anonim válasza:

Én is ugyanebbe a cipőbe járok, mint te. Nem hiszen, hogy valaha igazán szerelmes lehetek és valaki ugyanígy érezzen irántam. Elegem volt ebből. Most már mindig azt mondom magamnak: annyi ember él a földön és mindig szert teszünk új ismeretségekre új emberekkel találkozhatunk kávézóba, szórakozóhelyen vagy bárhol és nem igaz, hogy ne legyen közöttük valaki aki majd egyszer felkelti az érdeklődésemet. Egyre biztosabb vagyok abban, hogy majd találni fogok valakit akivel igazán szerethetjük egymást.

14/L

2009. jún. 4. 19:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Twilight, New Moon egy mese. Nem való élet.

2. csak 14 vagy. Ilyen korban én még barbiztam, nem a szerelem kérdésével, nem pasikkal foglalkoztam.

3. ebből következik, hogy semmiről nem késtél le, a szerelem általában senkit nem kerül el :P Kegyetlenebb dolog annál, minthogy valaki ne élje át.

2009. jún. 4. 19:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
fiatalok vagytok még, ezen még nem kéne aggódnotok. 4 év múlva olvassátok vissza ezt a kérdést...
2009. jún. 4. 19:09
 4/13 anonim válasza:
100%

jajj, cseppcsaj!

ne aggódj, tuti eljön majd a nagy Ő!!!

leszel szerelmes

össze is fognak törni, de majd talpra állsz!

te is biztosan össze fogysz törni vkit.....

am pedig van még 2 mondanivalóm, témán kívül, és bocsi érte: az oldal 18karikás, a twilight 16karikás...

nah,de ne aggógj itt!

2009. jún. 4. 19:11
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Te hülye vagy. 14 évesen azon siránkozik, hogy nem volt szerelmes még. :D

Atyám. Majd ha 30 évesen is ugyanez lesz a problémád, akkor újra próbálkozhadsz. Addig menj vissza tanulni Petőfit, a nicea-i zsinatot, vagy a másodfokú egyenletet.

2009. jún. 4. 19:14
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez most komoly? Vagy szimplán trend?

Nem szeretnék kioktató lenni, de komolyan felháborodtam a kérdésen! 14 éves vagy!!! Ez nem gond, de ilyen korban nem az efféle kérdésekkel kellene törődnöd! Miért nem gondolkozol el azon, hogy fogod-e valamire vinni az életben? Sikerül-e minél jobb eredménnyel leérettségizned, felvesznek-e utána valami nevesebb egyetemre? Végig tudod-e csinálni? Hova akarsz szerelmesnek lenni 14 évesen??? Elhiszem, hogy nagyon menők a 14-18 közötti lányok, akiknek tucatnyi szexuális tapasztalata van (legalábbis ezt gondolhatod, ezt hallhatod). Elárulom, hogy tévednek. Nem kell szenylapokat olvasni, idióta médiaszemetet nézni (TV2, RTL Klub, VIVA stb-stb).

Tanulj sokat, tájékozódj, legyen önbecsülésed, ne add oda magad másnak csak úgy. Ellenkező esetben kihasználnak és tényleg csalódni fogsz a továbbiakban. Tanulj, figyelj magadra, élj társasági életet, ne irányítsanak mások, legyél észnél! Meg fog találni a szerelem...

2009. jún. 4. 19:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen még rá sem néztem a fiúkra...Később kezdtek csak el érdekelni, és a későbbi viszonzatlan szerelem (részemről) sem törte össze a szívemet annyira,hogy azt mondjam, hogy sose leszek szerelmes...És íme,18 évesen szerelmes vagyok,és viszont szeretnek,mindazok ellenére,hogy 14 évesen babáztam :D

Egyébként,felesleges ilyenen agyalnod,nem bántásként írom a következőket,de Te 14 éves vagy...most kezd nőni a melled,formásodni a tested..most nőiesedsz. A te korodbeli fiúk meg még csak a nénik cicijét nézik és röhögnek,nem foglalkoznak azzal,hogy járjanak valakivel is...Inkább fociznak.(A fiúk későn érnek!) Ha egy 18 éves próbálkozik nálad,az meg nagy valószínűséggel csak kihasználni akar. Na persze,van szerencsére kivétel is:)

Játssz még,szórakozz,barátnőzz addig míg ilyen fiatal vagy,használd ki! Később lehet visszasírod ezt a korod,hogy pasi mentes voltál és nem kellett rajtuk agyalnod és miattuk sírnod:) A fiúk ráérnek még...le sem fogod tudni rázni őket magadról ;) Válogatni sem fogsz tudni közülük :)

És ne keseredj el azért,mert azt látod,hogy a többi lány már 14 évesen összefekszik mindenféle fiúval,pont azért fognak rád felfigyelni mert "elérhetetlennek" látszol ;)

Szóval,semmi keserűség,majd egyszer szerelmes leszel,nagyon (mint Bella,és szeretni is úgy fognak mint őt Edward) :) és ne keresd, jön az magától :)

2009. jún. 4. 19:32
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
,,Még csak 14 leszek de eddig nem volt még egy igaz kapcsolatom sem.. " Óóóó mekkora szomorúság ez! Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni? Igaza van az egyik válaszolónak menj vissza tanulni, ne hülyeségeken agyalj! Megáll az eszem hogy kis csitrik ilyenen vannak kibukva, majd ha 30 évesen se lesz senkid akkor tedd fel magadnak ezt a kérdést!
2009. jún. 4. 19:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egy pár dolog.

- 14 évesen még csak nem is érdekeltek a fiúk, azon túl, hogy kergetőztünk a suli udvarán. Hova fajul ez a világ?!

- majd ha 70 évesen aggszűzként állsz unoka és férj nélkül, mert nem voltál szerelmes, akkor kezd aggódni. :) én egészen 22 éves koromig gondoltam azt, hogy nincs egy normális pasas a földön, és a szerelem is csak ócska átverés, nem is létezik. Most töltöm a 23-at, és íme, én sem maradtam hoppon. :)

- ha én is az alapján esnék kétségbe, hogy miket olvastam, azt hiszem, egyhamar kihalna a családom, felgyulladna a házam, vagy hogy valami szépet is említsek: sosem lenne igaz barátom

- és ne aggódj, álmaid netovábbja akkor jön, amikor nem is számítasz rá. Egyáltalán nem biztos, hogy a közvetlen környezetedben kell lennie annak, akit majd megszeretsz. Én 100 km-rel arrébb találtam meg. :)

- és "szerelmes tudnÉk" lenni! semmi esetre sem "tudnÁk". :) Abban igazad van. :D

2009. jún. 4. 19:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát...kösz a válaszokat...igazatok van..nem kéne ilyeneken gondolkodnom de néha eszembe jut...főleg ilyen szerelmes történetekről...És tudom hogy a könyv 16 éven felülieknek van és azt is tudom hogy ez itt 18 éven felülieknek van de szerinted hol kellett volna ezt megkérdeznem??...Ha valakinek még van véleménye az kérlek irjon...
2009. jún. 5. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!