Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy dolog amin régóta gondolkodok valamin. Leszek én valaha szerelmes? Félek hogy nem.
Én is 14 éves vagyok és lány. Külömben meg még nekem sem volt pasim és nem is kell!
1. Szinte csak olyan fiúkat ismerek akiknek még csak azon jár az eszük, hogy hogy kellene vmi új hülyeséget kitalálni. Meg órán dobálóznak a radirgalacsinnal stb. Hűű tiszta dedó!
2. Habár van vki aki tetszik...de ez már más téma.
3. Mivel a korombeli fiúk többsége nem gondolkodik igazi kapcsolaton így ennyi idősen én sem fogok. Idősebb meg nem kell...
14/L
szia(:
én is 14 vagyok és ez a dolog nagyon vicces mert én is pontosan így érzek:D
de most komolyan olyan hatással volt rám ez a könyv uhhh... kirázott a hideg
engem is foglalkoztatott mostanában ez a gondolat beszéltem több barátnőmmel is
17 lányt kérdeztem meg ezzel a kérdéssel:
Szerinted mindenkinek van 1 Edward-ja?
16 azt mondta hogy igen
szombaton bementünk egy könyvesboltba ,én pont nézegetni kezdtem az egyik twilight os könyvet amiben a film hogyan készült?-ről van szó
Az egyik oldalon Rob azt nyilatkozta : Hiszem hogy minden lánynak megvan a saját Edward-ja
Remélem sikerült választ adnom ,hogy igenis meg fogd találni az igazit:D
Ne ess ilyen korán pánikba...Bőven van időd!Hidd el az idősebbeknek:)
...Szerelmes lettem semmi ehhez foghatót nem tapasztaltama ddig minden olyna "rózsaszín volt"...aztán a félreértések oda vezettek, hogy nem lett semmi a dologból.Összetörtem.Rengeteget szenvedtem két éven át...néha pl most, ahogy én is olvastam a Twilight regényeket eszembe jutott Ő("az én Edwardom"...)Nem tudom én megfogom-e találni...vagy talán vissza fog-e hozzá vezetni a Sors...Reménytelennek látom a jövőmet. De, ha annyian mondják biztos van benne valami...:)Csak még most nehéz elképzelni, hogy egyszer valóban így lesz és majd nevetve gondolok vissza ezekre az éveimre.
Szórakozz, tanulj, legyél értelmes.Aztán amikor olyan korba lépsz, okos, felnőtt(nagyobb, mint most:P) vagy megfogod találni az "Edwardodat".
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!