Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tervez velem hosszútávra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tervez velem hosszútávra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Barátommal nem igaz nem olyan sok ideje,csak 5 hónapja vagyunk együtt kb. Szeretjük egymást,én vagyok viszont a kicsit ragaszkodóbb fajta a kapcsolatban és szeretek a jövőn gondolkodni,hosszabb távon tervezgetni. Ez a téma merült fel ma,hogy ő mit gondol erről,és ugye megkérdeztem hogy szeretne-e velem távolabbra tervezni esetleg,lát-e engem a közeli és távolabbi jövőjében,vagy hogy mik a szándékai velem. Azt mondta ezen sosem gondolkodott még,hogy én lennék-e az igazi számára,és hogy nem akar ennyire előre gondolkodni csak sodródjunk az árral,majd lesz ami lesz és bízzuk a sorsunkra. Továbbá hogy szerinte ő nem fogja a nagy őt ilyen fiatalon már megtalálni,és nem tudja hogy a jövő mit rejteget hogy együtt maradunk vagy szakítunk addigra.

Nem tudom hogy jogosan-e de kicsikét rosszul esett amit mondott,nem vagyok olyan tapasztalt etéren de azt hittem akik együtt vannak és szeretik egymást azok együtt is terveznek,még ha nem tudjuk is mit hoz a jövő.. szerintetek?

2023. márc. 13. 23:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Semmi baj a szüleimmel utolsó,de köszönöm az aggodalmad.. ennek mégis mi köze van ahhoz hogy mennyire komolyak a szándékai a pasimnak?
2023. márc. 14. 07:46
 12/15 anonim ***** válasza:

"mégis mi köze van ahhoz hogy mennyire komolyak a szándékai a pasimnak?"

Semmi. Azzal nem függ össze közvetlenül. Ha elolvasod a hozzászólásokat rájössz arra amit nem értettél

2023. márc. 14. 07:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a tizessel kérdező, boduletesen nagy hülyeségeket ír.
2023. márc. 14. 12:04
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

Egy kapcsolatot tényleg nehéz előre tervezni, főleg ilyen fiatalon. Én 24 évesen még pesten dolgoztam, nem is gondoltam arra hogy elmegyek. Barátnőm is volt, együtt éltünk, mi is terveztük a kis jövőnket. Végül elegem lett a városi életből, gond gond hátán (karantén, munkanélküliség..stb) majd kaptam egy jó munkalehetőséget vidéken és elköltöztem. A távkapcsolat miatt pedig szétmentünk, 5 évig voltunk együtt. Az ember folyamatosan változik. Ahhoz hogy valaki ennyire előre tervezzen, összeköltözés, házasság, család, gyerek. Ahhoz nagyon egy hullámhosszon kell legyenek.

Élő példa az egyik ismerősöm összejött egyetemen egy lánnyal, mind a ketten ugyan arra a szakra jártak. Elvégezték majd összeházasodtak, az egyetemi idők alatt együtt is laktak. Most pedig egy cégnél dolgoznak és már van egy közös gyerekük. Még csak 20 évesek voltak, de már tudták mit akarnak. Együtt támogatták/tervezték jövőjüket.

Szóval szerintem jól látod a dolgot, akik együtt vannak és szeretik egymást azok együtt is terveznek. A barátod valószínűleg még nem tudja mit szeretne úgy igazából az élettől és ezért mondta ezt.

2023. márc. 15. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Milyen undorito egy dolog ez h csak kefelnek a nagy vilagba az emberek: es baromira nem stabilan szeretnek az aktualis parjukat. Csak ugy meg meg b@**** meg egyutt elnek, s aztan kidobjak egymast mint a szemetet. Nem csak a ferfiakra ertem h gaz,hiszen a nok is igy vannak ezzel. Nem csak a pasikra irom.
2023. márc. 15. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!