Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tervez velem hosszútávra?
Sziasztok. Barátommal nem igaz nem olyan sok ideje,csak 5 hónapja vagyunk együtt kb. Szeretjük egymást,én vagyok viszont a kicsit ragaszkodóbb fajta a kapcsolatban és szeretek a jövőn gondolkodni,hosszabb távon tervezgetni. Ez a téma merült fel ma,hogy ő mit gondol erről,és ugye megkérdeztem hogy szeretne-e velem távolabbra tervezni esetleg,lát-e engem a közeli és távolabbi jövőjében,vagy hogy mik a szándékai velem. Azt mondta ezen sosem gondolkodott még,hogy én lennék-e az igazi számára,és hogy nem akar ennyire előre gondolkodni csak sodródjunk az árral,majd lesz ami lesz és bízzuk a sorsunkra. Továbbá hogy szerinte ő nem fogja a nagy őt ilyen fiatalon már megtalálni,és nem tudja hogy a jövő mit rejteget hogy együtt maradunk vagy szakítunk addigra.
Nem tudom hogy jogosan-e de kicsikét rosszul esett amit mondott,nem vagyok olyan tapasztalt etéren de azt hittem akik együtt vannak és szeretik egymást azok együtt is terveznek,még ha nem tudjuk is mit hoz a jövő.. szerintetek?

Szerintem fix, hogy nem a szerelmet látod benne , csak a biológiai programod rabszolgája vagy. Te csak szereted. Ez nagyon kevés!
"megkérdeztem hogy szeretne-e velem távolabbra tervezni esetleg,lát-e engem a közeli és távolabbi jövőjében,vagy hogy mik a szándékai velem"
🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Ugye nem él veled apád? Mert
1) apád helyett is gyökér voltál a pasival
2) ha eddig voltak is ilyen gondolatai egyik-másik szex után, eztán biztos lehetsz benne hogy éberen fog figyelni. Még egy ilyen önző, hidegvérű megszólalás, és felhúzza a nyúlcipőt (ha van egy kis esze)
Szóval nem, nem fog elvenni.
De nem is baj, nem szabad az elsővel összeházasodni különben honnan tudod milyen a jó szex? Lehet nem illetek össze és ha nincs viszonyítási alap örökre azt fogod gondolni "a szex nem is olyan jó" pedig csak a faszid nem elég jó

#1 NEM mindenki problemas aki hangsulyozom NEM tehet arrol h a faterja nyomorult alak s pl emiatt nem tartja vele a kapcsolatot..
Az ilyenek: NEM tehetnek errol!
Aki emiatt eliteli oket az Nyomorek.
Kerdezo: remelem a baratodat miutan lekopted utana otthagytad es letiltottad a francba! Remelem.

Ja biztos a kerdezo onzo h a csavonal rakerdezett h komoly e kettejuk kapcsolata. 🤣🤣 Aha. Biztos baromira gaz megkerdezni valakit akar a legelejen hogy csak szex, vagy komolyabb e.. ja tenyleg.. hogy volt mersze..
Egy ilyen suttyoval ugye nem fekudtel ossze kerdezo?
Es az ilyen hulladekoknak(a baratod) is jut partner.🤣🤣
#1 valtogasd "HA TUDOD" az alkalmi szex partnereid. Es koss ki a nemibeteg gondozon 🤣🤣

Kor nem ártott volna. Mert ha ez ilyen tini kapcsolat (18-20 éves) akkor nem is szabad komolyan venni, tényleg csak sodródni kell aztán lesz ami lesz.
A srácok olyan 25-30 éves korukra kezdik értékelni a párkapcsolat velejáróit (a bármikor elérhető fix szexen kívül).
És most nem azt mondom, hogy fiatalon nem lehet komoly párkapcsolat, de jobb a helyén kezelni a dolgokat, és csak akkor adni bele 100%-ot ha biztosan érzed, hogy megéri a fáradozást.
Egyéként sok lelki sérelemtől kíméled meg magad, ha megfogadod a tanácsom. Gondlom még nem volt komoly kapcsolatod, ha azt írod tapasztalatlan vagy. Ergo komolyabb szakításon sem mentél át, ami hetekre-hónapokra megviselt volna.

40 éves pasi ks mondhat ilyet h nem tudja.
Nem akar toled semmit.

Én 19 vagyok,ő 21. Fiatalok vagyunk,tisztában vagyok vele,de attól ez még nem csak szex.. azt mondta hogy számára ez egy komoly kapcsolat,és lehet belőle hosszútávú,de nem gondolkodik azon hogy én vagyok-e az igazi,akit mondjuk majd elvesz később. És hogy nem akar áltatni,ezért inkább most mondja mik a szándékai velem nehogy később őt hibáztassam ha valami történik. Nem nagyon értem a helyzetet, nem tudom normális-e ez hogy nem gondolkodik velem jövőn vagy ennek így kellene lennie. Egy exem volt előtte,de az nem tartott olyan sokáig és nem is szerettem annyira hogy megviseljen,de most a jelenlegi barátom nagyon szeretem és azt hittem ő is így érez,meg hogy tervez velem.. na meg azt mondta hogy ő komolyan gondolja velem,de nem “annyira komolyan” hogy ilyenekre gondoljon hogy évek múlva mi lesz meg hogy vajon én vagyok-e a nagy ő.
Lehet túl sok romantikus filmet néztem de azt hittem ennek nem így kell lennie:D

Tehát akkor a felelősséget rad tolta teljes mértékben. Hagyd ezt a srácot, mert egyértelműen hulyit, hidd el, ha lesz másik lehetősége, amit az adott pillanatban jobbnak gondol nálad, szakítani fog. Oké, ha az ember nem akar komoly kapcsolatot, tiszta sor, de akkor minek kezd bele? Dobd ezt a srácot, mert biztosan nem a te embered.
24N

Legtöbb aki engem ócsárol, az vadszűz, leszbi vagy simán incel. Üzenem az incikéknek: nekik nem jár senki. Majd ha agyilag is felnőnek, akkor talán akad valami maradék.
Nem mellesleg "komoly" párkapcsolatban is el lehet kapni szexuális úton terjedő betegséget. Csaxólok 🐸
Igaz hogy senki nem tehet arról ha a szülei gyökerek. Nem is ezért hibaztattam a kérdezőt, hanem azért mert ő viselkedett nyomin. Sarokba szorította a csávót.
Az a baj, hogy
1) a csajnak ELVÁRÁSAI vannak és
2) nem értékeli hogy a faszi -legalább nagy vonalakban- őszinte.
Egyes voltam, hetero férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!