Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális amit a barátnőm csinált?
Akkor jól gondoltam. Gondolom már te nem 22 vagy.
10-es és mikor tisztáztad vele mi volt a reakció?
6
Távkapcs. Az azert nem épp egy nagy viszony.
Normális, mert SEMMIT nem jelentesz neki egy lelki szemetesládán kívül. Gondolom unatkozik a kis hurkás, aztán mikor olyanja van elpanaszolja ami nyomja a kis lelkét
Te bólogatsz és részvétet nyilvánitasz a haragjában. Néha küld egy-egy fotót fentről lőve, amin a logó kannái himbálóznak. Recsizel egyet és elmondjátok egymásnak 20× hogy "szeretlek+hiányzol"
Vagy simán román. De ez esetben se jelentesz neki semmit
10 eve elunk egyutt. Legutobb a pasim elment nyaralni 2 hetre es nem hivtam fel egyszerse es nem irtam neki. Nem akartam zavarni meg elvenni az idejet a barataitol meg a nyaralastol.
En ezalatt dolgoztam szunnap nelkul nehez fizikai munkat.
Legyel mar felnott es ne akaszkodj ra,amikor a bnod/baratod nyaral masokkal. Ne csussz massz erte. Foglald el magad munkaval ,sporttal,baratokkal.
Én is csatlakozom 19-eshez.
A párkapcsolatban ha az egyik félnek eszébe se jut felhívnia a barátnőjét abba a 2 hétbe míg a haverokkal van az nagyon elgondolkodtató.
Bár régen még telefon se volt ezzel is lehet amúgy érvelni. De aki nagyon szerelmes az ki nem bírná 2 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!