Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog? Ti barátnőtök csinált már ilyet?
Lol..ha ettől kitértel a hitelből, mi lesz később??!
Amúgy már rég nem voltam beteg, de majd ha úgy alakul, akkor szerzek egy ilyen cuccot. Tök praktikus lehet.
Megérteném, ha azon akadtál volna ki, hogy ágytálba ürít mert lusta elmenni a WC-ig, de ezen felesleges kitérned a hitedből.
Különben nem is ismerek olyan hitet ami tiltaná az orrszívó használatát betegség esetén.
Van olyan makacs takony amit nem tudsz előre kifújni, így vagy leszívod és kiköpöd vagy ott a porszívó.
30/f
Hát "apám" te nem valami nagy agy vagy ugye?
Volt már arcüreggyulladásod?
-Szerintem barátnőd nem akar olyat .
Igen.
Ezek mellett egyszer rommá véreztem az ágyat, vagy épp lehánytam a padlót., mert olyan rosszul lettem, és? Aki ilyenek miatt kiábrándul bárkiből is, az még finnyás kisgyerek.
Mi lesz, ha mondjuk nem tudja ellátni magát (pl. kettős kéztörés), és neked kell kitörölni a sggét, meg a betétjeit cserélni? Felkötöd magad?
Off: hogy lehet "romantikusan átmenni" valakihez? Mitől lesz romantikus a magányosan megtett utad?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!