Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális amit a barátnőm csinált?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban vagyunk és többször is előfordult hogy egyáltalán nem jelentkezik semmire. Az első ilyen eset amikor a kis haveri társaságával volt nyaralni 3 napig se telefon se üzenet. Megbeszéltük, bocsánatot kért. Majd rá 4 hónappal újra megcsinálta ezt 4 napig se telefon se üzenet és elegem lett. Ugyan ezt eljátszottam vele, hogy tudja milyen szar érzés (tudom nem kellet volna). És úgy kikelt magából hogy ez mire volt jó, hogy ő most azt hitte szakítottam vele, meg ő már elakart felejteni meg hogy igy mi értelme van a kapcsolatunknak, olyanokat vágott a fejemhez amiket eddig még soha...hogy ő ki akarja élni magát még fiatal és hogy nem tudja eldönteni mi legyen velem. Szépen magába eldöntötte az egészet hogy ő ezt most lezárja és vége a kapcsolatunknak és semmit nem tett csak úgy elfogadta. Ráadásul egyáltalán nem vette észre hogy ezt miért csináltam, még ezt is el kellet magyarázzam.2023. márc. 13. 21:32
1/20 anonim válasza:
En is utálom ha engem korlatoznak és kötelező az időjárasrol csevegni amikor élem épp az életem vagy elvagyok magamban.
De fordítva, rám is a frászt hozza ha valaki mindig írt és egyszercsak nem ir:D
De aztán meg szoktak nyugtatni. Velem nem játszmáznak így ahogy te tetted. Engem jobban szeretnek ennél.
Nem rugnak belém cserébe. Nem ilyen barataim vannak. Ismernek amugyis.
3/20 anonim válasza:
Felesleges folytatni a kapcsolatot.
5/20 anonim válasza:
Mindegyik bolond, de ez nagyon. Engedd el
6/20 anonim válasza:
1-es az ugye tiszta, hogy a kérdező nem a baráti köre, hanem a szerelme, társa, párja?
Nem pláne hogy nem jutott eszébe, hogy ő is ezt csinálta veled.
Kitalálhatom? Nagyon fiatal még ugye?
7/20 anonim válasza:
Amúgy csatlakozom 2-eshez, 6-os vagyok.
8/20 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy fizikai kontakt nelkul a 99%ban veget ernek a tavkapcsolatok.. nyilvan egy mocskos krva mert 3 meg 4 napokra eltunni azt jelebtu hogy addig krta valaki, de ilyen 15-30 ev kozott ezek nem mukodnek.
9/20 anonim válasza:
Te adsz te nyújtasz neki élményeket, vagy mások?
10/20 A kérdező kommentje:
22 éves a lány
2023. márc. 13. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!