Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha a párotok ég,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok ég, éven belül másodjára egy veszekedés(nem durva dolgok miatt) alkalmával agresszívan nyilvánulna a meg?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt,egy nagyon türelmes, nem kiabálòs, kedves ember alapbòl,kb egy éve is volt egy ilyen szitu, hogy valamit mondtam neki ami nem tetszett és mellettem teljes erejéből földhöz vágta a telefonját, ami aprò darabokra tört.

Aztán most szombaton volt egy veszekedésünk reggel, péntek este elmentünk szórakozni, megünnepelni a válásomat, kikapcsolòdni. Ittunk mindketten, és hát nem voltunk a helyzet magaslatán, ìgy másnap ültünk le megbeszélni.

Nagyon nagy dolog nem történt, csak egy olyan szituáció, amiben a gyerekes duzzogása miatt cserben hagyott(zaklatlak férfiak) és én emiatt orroltam rá.

Mikor elmondtam neki mi történt, miért haragszom rá, azt mondta, nekem semmi nem jò, én soha nem vagyok vele boldog(kb félévente zörrenünk össze, teljesen normálisan viselkedem vele), minden hirtelen szar vele(holott én ezt egy szóval sem mondtam) és hirtelen felkapta a széket mellettem és a mellettem lévő szekrényben vágta idegében.

Én megrettentem, ugyanis megìgérte a telefonos dolog után, hogy ilyen soha többet nem fordul elő. Én pedig anno azt mondtam neki, ha mégis, akkor repül! Megijedtem, felkaptam a széket, és elhajìtottam, és kiabáltam vele(amit még soha nem tettem),hogy takarodj kifelé a lakásból. Elkezdett felöltözni, meg kérdezte hova menjen? Mondom ahova akarsz! Bementem a fürdőbe, zokogtam, reszkettem. Fájt, hogy megszentelt a szavát és ùjbòl ìgy rámijesztett. Aztán bejött zokogva hogy nem akarta, ne haragudjak, engem soha nem tudna bántani.

Sokat beszélgettünk, kibekültünk, megbocsájtottam, de mondtam hogy a következő ilyennél ténylegyleg repül.

A szex és a kapcsolatunk azòta is jò ahogy előtte is.

Viszont van bennem egy félsz, hogy mi van ha egyszer elborul mégis az agya?!Jelenleg félek tőle. Szeretem de hiába mondtam hogy megbocsájtok,itt van bennem, mint egy trauma.

Ti mit tennétek?

30as pár vagyunk.

35N

2023. márc. 13. 12:15
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Igen. Mozdonyvezető és egy öngyilkos lány kifeküdt elé a sìnekre.
2023. márc. 13. 14:52
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Úristen... Nagyon sajnálom. Egy barátnőm is így lett öngyilkos, a mozdonyvezető idegösszeroppanást kapott.
2023. márc. 13. 15:44
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Vedd eszre, hogy mennyire manipulal. Az ilyen emberek igy szoktak az aldozataikat lekotni. Miattad volt ideges, mert te triggerelted. Pfff. Meg a lonak a farkat. Hany emberbol triggereltel elo olyat, hogy osszetorje a telefonjat es a szeket? Gyanitom egy ilyen se volt. Tehat amikor rad haritja, hogy miattad, azzal a buntudatodra jatszik. Ezert bocsatottal meg neki. O koveti el az agressziot, de neked van buntudatod es te akarsz jobban odafigyelni. A kovetkezo ilyen esetnel meg nagyobb lesz a buntudatod, mert nem figyeltel elegge oda, ugye? Szep kis kelepcebe maszol bele. Ugyanazt mondom, mint az osszes tobbi hozzaszolo, hogy ennek a vegen ver fog folyni. Te pedig riadt ozikekent megrettenve, mozdulatlanul varod a vegzeted. Nem, nem kell ot megertened, nem kell ot elfogadnod, nem kell elviselned az agressziot. Ez meg mar minositett agresszio, amikor valaki tor zuz. Legalabb a sajat tested jelzesere figyelj, a trauma nem veletlen.
2023. márc. 14. 10:27
 24/27 anonim ***** válasza:
Egy percig nem maradnék tovább ezzel az emberrel.
2023. ápr. 1. 17:13
 25/27 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttèl, hogy vagy azóta kérdezô?
2023. szept. 11. 10:24
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Nezd meg a The Maid sorozatot a netflixen. Pont az olyanoknak csinaltak, mint te.
2023. szept. 11. 21:10
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

TE TRIGGERELTED KI BELOLE?

Ezt mondja?

Keress mar egy listat (vagy mindjart keresek neked), hogy mik az into jelek, amikor menekulni kell, ez mindig ott van a tetejen. Az osszes jelet kipipalhatod.

2023. szept. 18. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!