Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha a párotok ég,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok ég, éven belül másodjára egy veszekedés(nem durva dolgok miatt) alkalmával agresszívan nyilvánulna a meg?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt,egy nagyon türelmes, nem kiabálòs, kedves ember alapbòl,kb egy éve is volt egy ilyen szitu, hogy valamit mondtam neki ami nem tetszett és mellettem teljes erejéből földhöz vágta a telefonját, ami aprò darabokra tört.

Aztán most szombaton volt egy veszekedésünk reggel, péntek este elmentünk szórakozni, megünnepelni a válásomat, kikapcsolòdni. Ittunk mindketten, és hát nem voltunk a helyzet magaslatán, ìgy másnap ültünk le megbeszélni.

Nagyon nagy dolog nem történt, csak egy olyan szituáció, amiben a gyerekes duzzogása miatt cserben hagyott(zaklatlak férfiak) és én emiatt orroltam rá.

Mikor elmondtam neki mi történt, miért haragszom rá, azt mondta, nekem semmi nem jò, én soha nem vagyok vele boldog(kb félévente zörrenünk össze, teljesen normálisan viselkedem vele), minden hirtelen szar vele(holott én ezt egy szóval sem mondtam) és hirtelen felkapta a széket mellettem és a mellettem lévő szekrényben vágta idegében.

Én megrettentem, ugyanis megìgérte a telefonos dolog után, hogy ilyen soha többet nem fordul elő. Én pedig anno azt mondtam neki, ha mégis, akkor repül! Megijedtem, felkaptam a széket, és elhajìtottam, és kiabáltam vele(amit még soha nem tettem),hogy takarodj kifelé a lakásból. Elkezdett felöltözni, meg kérdezte hova menjen? Mondom ahova akarsz! Bementem a fürdőbe, zokogtam, reszkettem. Fájt, hogy megszentelt a szavát és ùjbòl ìgy rámijesztett. Aztán bejött zokogva hogy nem akarta, ne haragudjak, engem soha nem tudna bántani.

Sokat beszélgettünk, kibekültünk, megbocsájtottam, de mondtam hogy a következő ilyennél ténylegyleg repül.

A szex és a kapcsolatunk azòta is jò ahogy előtte is.

Viszont van bennem egy félsz, hogy mi van ha egyszer elborul mégis az agya?!Jelenleg félek tőle. Szeretem de hiába mondtam hogy megbocsájtok,itt van bennem, mint egy trauma.

Ti mit tennétek?

30as pár vagyunk.

35N

2023. márc. 13. 12:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A példák nevetnivalóak olyan téren, hogy nem is kéne egyáltalán példákat írni, rég ott kellett volna hagynia meg itt kérdezősködni.
2023. márc. 13. 13:21
 12/27 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem minimum menjen el terápiára és kezeltesse a dührohamait, illetve az indulatkezelési problémáit. Nagyon ritkán veszekedtek, tök fain. De abból a ritka néhány alkalomból kétszer eldurrant ilyen szinten az agya és saját belátásod szerint mégcsak nem is komoly, fajsúlyos vitatémák voltak. Szerinted ez normális? Komolyan nem látod a kirakós darabjait a kérdésedben? Aki nem tudja kezelni az indulatait, az előbb utóbb nem fogja tudni kezelni hova csap bármit is mond. Lehet 20 év múlva kezdi majd a gyepálásodat, de el fogja kezdeni és azt is megsúgom, hogyha ti közös életet terveztek, elkerülhetetlen, hogy legyenek feszültebb időszakok, amikor könnyebben egymásnak zörrentek. Akkor kétnaponta ez lesz? Majd mindig sír egyet és te meghatódsz, mert hát oké, hogy már két naponta előfordul, de amúgy a köztes napokon meg nem?

Csak egyszer kell úgy hozzádvágnia a széket, hogy törjön valamid, akkor is kifogást, mentséget keresel majd neki?

Menekülj, amíg teheted és ne tekintsd még őt áldozatnak (szegény azért csinál ilyeneket, mert az exe egyik napról a másikra elhagyta). Szegény, ha ettől lett ilyen, akkor ismerje be, hogy gondjai vannak és tegyen ellene, kezeltesse magát, ne csak sírjon, hogy többé nem fordul elő ilyen.

2023. márc. 13. 13:31
 13/27 anonim ***** válasza:

8:

Komplexusai vannak, nincs önbizalma sem bizalma irántad és ha te a szíved kiveszed a helyéről a kezébe teszed, de nem értesz vele egyet, akkoris azt fogja gondolni, hogy nem szereted HA igaz amit mond.

Mert egyáltalán nem biztos, inkább arra saccolok, hogy az ex azért hagyta el a haverért, mert vele ugyanúgy ezt tette, vagy rosszabbat, mint veled.

Más is önbizalomhiányos, de nem vág egy széket hozzád kezdjük el itt. Ő meg ráadásul még indulatos is, nem tud uralkodni magán. Nem te hoztad ki belőle, ő nem képes nyugodtan kezelni, amit mondasz neki.

És csak úgy tudna megváltozni, hogy szakemberhez megy kisebbségrendűségi érzéssel együtt. Szerintem ha megemlítenéd neki lehet kidobna lehet megint randalírozna.

Fölösleges minden szó, mert úgysem fog neki lassan az se tetszeni, hogy levegőt veszel mellette, mert gyors, vagy hangos.

Apró dolgok miatt dühös, akkor javaslat miatt nem lesz az?

Mentegeted, magadat hibáztatod, érzelmileg manipulál már most, idők kérdése mikor kapsz jó pár pofont és rúgást.

2023. márc. 13. 13:31
 14/27 A kérdező kommentje:
Én felvetettem neki a pszichològust. Pár hónapja mikor vonattal elgázolt egy embert, akkor hetekig pszichológushoz járt, szóval nincs ellene. Inkább makacs, azt gondolja majd jobban odafigyel mit mond meg tesz, de attól félek hogy ez egy újabb vitahelyzetben megint előfordul majd. Szeretem és ő is szeret, de nekem gyerekeim vannak az exférjemtől, akik velünk élnek. Nem akarom hogy 1x is hasonlòt láthassanak. Megìgérte hogy nem lesz ilyen, meg hogy engem nem tudna bántani, de nem vagyok biztos ebben. Van bennem egy gyomorideg emiatt, kb mintha trauma ért volna.😔
2023. márc. 13. 13:43
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
És ha még egy ilyen lesz és utána még jobban fogadkozik? Akkor meg még egy esély, meg még egy?
2023. márc. 13. 13:45
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

Gyerekeid vannak és te vele maradtál? Már meg se haragudj de milyen anya vagy te? Azonnal le kellett volna lécelni.

Nincs hová menned, vagy mi? Akkor menj anyaotthonba! De ne maradj vele. A férjedtől elváltál ( vagy ő tőled, neked muszáj volt beleegyezni) ettől a szarházitól meg nem menekülsz? Kit érdekel, hogy szeret és szereted? A gyerekeid nézd elsősorban.

2023. márc. 13. 13:50
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Halalra remulnek es otthagynam.

(Azt eszreveszed, hogy egyontetuen mindenki ezt mondja?)

2023. márc. 13. 13:52
 18/27 anonim ***** válasza:
50%

"hirtelen felkapta a széket mellettem és a mellettem lévő szekrényben vágta idegében.

Én megrettentem, ugyanis megìgérte a telefonos dolog után, hogy ilyen soha többet nem fordul elő. Én pedig anno azt mondtam neki, ha mégis, akkor repül! Megijedtem, felkaptam a széket és elhajítottam..."

Az egyik 20 a másik 21, annyi különbséggel, hogy neked gyerekeid vannak és azt fogják látni, hogy verekedtek, vagy leszúrja az egyik a másikat.

Exférjed helyében elszedném tőled a gyerekeket, mert nem vagy anyának való. Itt kérdezősködsz, amikor egy normális nő azonnal menekül. Te azért maradsz vele, mert attól félsz gyerekekkel a kutyának se fogsz kelleni. Nincs önbizalmad neked se nemcsak neki. Ő indulatból neked fog menni te meg ijedtség miatt védekezzel és valamelyikőtök meg fogja szívni. Valamelyik ott marad.

Nénikém szomszédja fiatal nő volt 3 gyerekkel és a férje járt ki külföldre dolgozni. Külvilág előtt tök szerető család, de... A férj drogozott keményen és bármi miatt belékötött a nőbe és a gyerekekbe. Karácsony előtt nem volt belőve, de addig fajult a vita, hogy a nőnek a gyerekek szeme láttára elvágta a torkát. Ott halt meg, vérzett el a legnagyobb kezében a nő. Azóta az összes gyerek pszichológushoz jár, de mind depressziós, olyan trauma érte őket, hogy soha nem lesznek normálisak(Az "apjuk" börtönben van talán életfogytiglant kapott, de nem vagyok benne biztos). És hiába mondták a nőnek a szülők, vagy rokonok hogy gyere haza, váljatok el senkire nem hallgatott. Annyira "szerette" hogy így járt.

Megvárod míg ilyesmi fog nálatok is előfordulni?^^

2023. márc. 13. 14:09
 19/27 anonim ***** válasza:
82%

De kérdező, ez nem egy csendes, nyugodt ember. Olyan nincs, hogy valaki kedves, nyugodt, kivéve akkor, amikor nem.

A pasid agresszív.

2023. márc. 13. 14:10
 20/27 anonim ***** válasza:
Hogy elgázolt valakit a vonattal? Vagy rosszul értettem?
2023. márc. 13. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!