Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második házasságodban voltak problémák az első házasság miatt?
Okos vagy. Én ennyire nem voltam az, vállalom. De legalább tanultam belőle egy életre.
#5:
Ma már egész frankó házassági szerződést lehet kötni ügyvéd előtt, olyat ami MINDKÉT felet védi anyagi szempontokból!
Úgyhogy az általad felvetett "anyagi bonyodalom" csak egy kifogás.
Nem akarsz elköteleződni, nem akarsz ilyen jellegű felelősséget vállalni. Ezt kell mondani így egyenesen, nem az "anyagi bonyodalomra" hivatkozni. Minden anyagi dolog az adott páron múlik, megegyezés kérdése az egész (közös kassza vagy külön kassza, vesznek e fel hitelt vagy sem stb).
Az is teljesen oké ha valaki nem akar házasodni, de azt akkor kommunikálja le nyíltan hogy miért nem.
Manapság már nem kell anyagilag függeni a másiktól, csak ésszel kell házasodni (természetesen az érzelmeken kívül). Nem véletlenül lett kitalálva a házassági szerződés.
Talán az elején, az ő válásának voltak utórezgései. Összességében nem.
N
Egy gyerek nélküli válás érzelmi oldalról nem másabb, mint egy szakítás egy hosszú kapcsolat után.
A gyerekek elhelyezése be tud kavarni, ha csúnya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!