Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kapok nőnapra virágot?
Már lassan 4 éve együtt vagyunk, eddig mindig kaptam virágot viszont most még annyit sem kaptam hogy boldog nonapot. Ez engem nagyon zavar, főleg hogy mondtak a szüleim is mekkora bunkó amiért nem vett semmit. Szerintetek is az?🙁
Ráadásul tudja hogy imádom a virágokat és ezt sokszor szóvá is teszem de sose kapok tőle virágot
En nem kaptam meg soha semmit se ferfinap meg se teszem szóvá. Johetnek a viccek h nem vagyok ferfi vagy IGAZI ferfi mind1. De nem gondolod h nem az a baj h egy nap nem kapsz viragot hanem az h sose? (nem csak nev/szuli/no/anyakn/valentin napokon kaphatnal.)
De gondolj bele te megleped valamivel? (ha igen nyilvan elvarnad te is, de ha nem akkor?)
Bunkó vagy sem, van benne igazság, ő írta, hogy a virágokkal nyagattja.
Miert teszi? Ha nem erőszakoskodna, ha inkább a kapcsolatra koncentrálna akkor biztosan kapna.
Itt nem a Nőnap a lényeg, hanem az, hogy a virágokkal zaklatja.
Érdekes, hogy te 10es beszolni tudsz, de arra már nem reagálsz amit ő leirt.
13-as nem írt ilyent olvasd már el, nem is zaklatja a párját. :D
Birom az önjelölt frusztráltakat, akik kivetítik a dühüket random embereken, és rajtuk vezetik le a feszültségüket.
Csak azt írta, hogy még egy köszöntést se kapott, de nem tette szóvá. 4 éve vannak egy párkapcsolatba, és a pasi valószínűleg elfelejtette, ha ahogy az egyik válaszoló írta soha nem romantikáznak akkor érdemes lecsücsülni elbeszélgetni a kapcsolatukról.
De én írtam, hogy a Penny-be minden évbe a női vevők kapnak egy szál vörös rózsát.
Irhatnám azt, hogy ugyanolyan nap, mint a többi, de ezek a napok azért különlegesek,mert az ember ilyenkor nemcsak a párjára vagy a családtagjára tud odafigyelni, hanem önmagára, hogy a rohanó világban találnak az emberek romantikát, vagy együtt töltött időt. Amúgy kérdező köszöntsd majd férfi napon, hátha eszébe jutnak dolgok. Vagy szimplán nem mindenkinél szokás az ünnep. Ez a másik tippem, hogy elfelejti.
És írtam talán, hogy lehet fáradt volt,vagy elfelejtette és stb.
15:
"Már lassan 4 éve együtt vagyunk, eddig mindig kaptam virágot viszont most még annyit sem kaptam hogy boldog nonapot."
"Ráadásul tudja hogy imádom a virágokat és ezt sokszor szóvá is teszem de sose kapok tőle virágot"
Szövegértés megy? Van oka, hogy nem vesz neki egy éve semmit. Vagy az, hogy sokszor szóvá teszi - lajtosan követeli! amin átlát = elege van ebből.
Vagy belőle van elege amblokk. Bizony, valami nem stimmel ezért nincs figyelmesség. Tudja, hogy nőnap volt, eddig kapott, nem? Nem a Nőnap a lényeg hiába pontoztok le.
Azért egy szál tulipán nem a világ vége...ALDI , LIDL-be nagyon olcsó volt.
Ha van egy kis pénzed hagymásat veszel amit aztán kiültethetsz a kertbe
"imádom a virágokat"
Kb. így teszi szóvá.
Amúgy meg csak tudsz normálisan is írni. :)
Lényegtelen az oka, a lényeg, hogy nem itt fogja megtudni a választ, hanem a párjától. Írtam le kéne csücsülniük beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!