Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kapok nőnapra virágot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kapok nőnapra virágot?

Figyelt kérdés

Már lassan 4 éve együtt vagyunk, eddig mindig kaptam virágot viszont most még annyit sem kaptam hogy boldog nonapot. Ez engem nagyon zavar, főleg hogy mondtak a szüleim is mekkora bunkó amiért nem vett semmit. Szerintetek is az?🙁

Ráadásul tudja hogy imádom a virágokat és ezt sokszor szóvá is teszem de sose kapok tőle virágot

2023. márc. 10. 19:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
15%
Ez is olyan mint a valentin nap hogy legyen min rinyálni a nőknek....
2023. márc. 10. 20:11
 12/24 anonim ***** válasza:
88%

En nem kaptam meg soha semmit se ferfinap meg se teszem szóvá. Johetnek a viccek h nem vagyok ferfi vagy IGAZI ferfi mind1. De nem gondolod h nem az a baj h egy nap nem kapsz viragot hanem az h sose? (nem csak nev/szuli/no/anyakn/valentin napokon kaphatnal.)

De gondolj bele te megleped valamivel? (ha igen nyilvan elvarnad te is, de ha nem akkor?)

2023. márc. 10. 20:12
 13/24 anonim ***** válasza:
16%

Bunkó vagy sem, van benne igazság, ő írta, hogy a virágokkal nyagattja.

Miert teszi? Ha nem erőszakoskodna, ha inkább a kapcsolatra koncentrálna akkor biztosan kapna.

Itt nem a Nőnap a lényeg, hanem az, hogy a virágokkal zaklatja.

Érdekes, hogy te 10es beszolni tudsz, de arra már nem reagálsz amit ő leirt.

2023. márc. 10. 20:13
 14/24 anonim ***** válasza:
77%

13-as nem írt ilyent olvasd már el, nem is zaklatja a párját. :D

Birom az önjelölt frusztráltakat, akik kivetítik a dühüket random embereken, és rajtuk vezetik le a feszültségüket.

Csak azt írta, hogy még egy köszöntést se kapott, de nem tette szóvá. 4 éve vannak egy párkapcsolatba, és a pasi valószínűleg elfelejtette, ha ahogy az egyik válaszoló írta soha nem romantikáznak akkor érdemes lecsücsülni elbeszélgetni a kapcsolatukról.

De én írtam, hogy a Penny-be minden évbe a női vevők kapnak egy szál vörös rózsát.

Irhatnám azt, hogy ugyanolyan nap, mint a többi, de ezek a napok azért különlegesek,mert az ember ilyenkor nemcsak a párjára vagy a családtagjára tud odafigyelni, hanem önmagára, hogy a rohanó világban találnak az emberek romantikát, vagy együtt töltött időt. Amúgy kérdező köszöntsd majd férfi napon, hátha eszébe jutnak dolgok. Vagy szimplán nem mindenkinél szokás az ünnep. Ez a másik tippem, hogy elfelejti.

És írtam talán, hogy lehet fáradt volt,vagy elfelejtette és stb.

2023. márc. 10. 20:28
 15/24 anonim ***** válasza:
69%

15:

"Már lassan 4 éve együtt vagyunk, eddig mindig kaptam virágot viszont most még annyit sem kaptam hogy boldog nonapot."

"Ráadásul tudja hogy imádom a virágokat és ezt sokszor szóvá is teszem de sose kapok tőle virágot"

Szövegértés megy? Van oka, hogy nem vesz neki egy éve semmit. Vagy az, hogy sokszor szóvá teszi - lajtosan követeli! amin átlát = elege van ebből.

Vagy belőle van elege amblokk. Bizony, valami nem stimmel ezért nincs figyelmesség. Tudja, hogy nőnap volt, eddig kapott, nem? Nem a Nőnap a lényeg hiába pontoztok le.

2023. márc. 10. 20:35
 16/24 anonim ***** válasza:
27%
(*egy éve? lol, mindegy mióta)
2023. márc. 10. 20:35
 17/24 anonim ***** válasza:
29%
Én sem kaptam, de nem is érdekel a virág úgy is egy idő után kukában végzi...
2023. márc. 10. 20:45
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy szál tulipán nem a világ vége...ALDI , LIDL-be nagyon olcsó volt.

Ha van egy kis pénzed hagymásat veszel amit aztán kiültethetsz a kertbe

2023. márc. 10. 21:15
 19/24 anonim ***** válasza:
46%
Ezért mert a nőnap kamu. Nem vagytok egyenlőek.☕
2023. márc. 10. 21:51
 20/24 anonim ***** válasza:
77%

"imádom a virágokat"

Kb. így teszi szóvá.

Amúgy meg csak tudsz normálisan is írni. :)

Lényegtelen az oka, a lényeg, hogy nem itt fogja megtudni a választ, hanem a párjától. Írtam le kéne csücsülniük beszélgetni.

2023. márc. 10. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!