Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kapok nőnapra virágot?
Már lassan 4 éve együtt vagyunk, eddig mindig kaptam virágot viszont most még annyit sem kaptam hogy boldog nonapot. Ez engem nagyon zavar, főleg hogy mondtak a szüleim is mekkora bunkó amiért nem vett semmit. Szerintetek is az?🙁
Ráadásul tudja hogy imádom a virágokat és ezt sokszor szóvá is teszem de sose kapok tőle virágot
A március 8-i nőnap egy kommunista találmány. Az igazi nőnap március 25. Illetve tudom ajánlani, hogy szülj, és akkor anyák napján kapnál tőlem biztosan.
De hát te választottad a pasit, és már 4 éve megérdemled, hogy így bánjon veled, a normális férfiaknak pedig nem jut nő!
Azért nem kapsz, mert folyamatosan szóvá teszed, ő nem a csicskád, aki ugrani fog minden kívánságodra ám.
Követelsz, épp ezért nem kapsz!
Mi lenne ha qssolnál legalább egy hónapot? Lehet akkor kapnál ajándékot is.
És azért mert inkább a kapcsolattal foglalkozol, mint az igényeiddel feszt. Talán ha leülnél vele beszélgetni és kitudódna hogy hol siklott a viszony, akkor helyre lehet tenni. Persze csak ha mindketten tesztek érte.
Viszont nyavalygással nem jutsz előrébb inkább csak ásod a gödröt magatoknak.
Gondolkozz el, hogy ti vagy a virág a fontosabb...
Az nem lehet, hogy nem volt ideje, esetleg lehetősége elmenni Viragot venni? Esetleg nagyon nincs pénze? Elfelejtette, hogy nőnap van?
Ha nincs konkrét oka, csak nem vett és kész, akkor inkább figyelmetlennek mondanám, nem pedig bunkónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!