Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőnapra milyen virágot?
Sziasztok. Van egy lány ismerősöm akivel nagyon jóba vagyunk.:) Régebben elmondtam neki hogy én többet érzek iránta ő nem szeretett volna többet mert félt hogy elromlanak köztünk a dolog akkor nem lenne ilyen jó kapcsolatunk már utána.
De mióta szó volt erről azóta is ugyan olyan jóba vagyunk és semmin nem változtatott a dolog. Én mondjuk még mindig többet érzek iránta és nem igazán mondtam még le róla.:)
Nőnapra valami csokit és egy szál virágot gondoltam neki.
Szerintetek milyen virág legyen? A vörös rózsa ebben a helyzetben gáz lenne vagy nem? Vagy szerintetek milyen virág legyen?:)
Ennek örülne szerintetek?:)
Na egy újabb feminista álünnep.
Férfinap mikor lesz?
# 3, hátha vkit igazán szeretsz, akkor az minden nap érzed, s nem kell hozzá 'ünnep'! Mi kedvesemmel minden nap ki tudjuk mutatni/éreztetni egymással, fontos, szeretjük egymást.
Mivel jóban vagytok, vörös rózsa felejtős azt a szerelmednek veszed, inkább, ha tudod mi a kedvence, azt, abból tudni fogja, fontos Neked.
Pl.: gerbera, vis bármit csak ne rózsát.
Sajnos nem tudom mi a kedvence:( és közös ismerősünk sincs akitől esetleg kitudnám deríteni.
Lehet megkérdezem a virágboltba hogy mit tudnának ajánlani vagy nézek ott valami szépet.:)
De akinek van ötlete írja nyugodtan, köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!