Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már hasonló helyzetben, benneteket is gátolna az oldódásban?
A barátnőm szülei nem kedvelnek, de mi mindíg náluk vagyunk.
Olyan is volt hogy szemembe megmondták hogy hagyam békén a lányukat. Alig szólnak hozzám...
Így nekem elég nehéz, kellemetlen ott lenni, nem tudok ellazulni, viszont mivel szeretem a barátnőmet megyek hozzá(náluk).
(ez már a második találkozás után így volt, már a 3-ik nap náluk kötöttünk ki..és onnantól csak náluk, előtte még a barátnőmet sem ismertem csak két napja, Ő is, idegen volt nekem,
mivel nagyon akartam ezt a lányt, teljesen elvesztettem a fél év alatt önmagam. (megfelelés)(folyton "magamat rágtam" hogy nem vagyok "jó".
Akármikor el akartam hívni a barátnőmet a fél év alatt valahova, nem engedték, mindíg jött a kifogás hogy most "nem engednek mert nagyon esik", "most meg nagyon meleg van"...stb.
(szinte)Sehova nem engedik el velem.(1-2 szer elengedték a fél év alatt.), barátnőjével bárhova mehet... velem nem.
Volt hogy egyszer elmentünk kocsikázni... vagy 2 órára, az apja már nekem is állt hogy az ő lányából nem fogok ribancot csinálni. stb. pedig szeretem a lányát, és "Ő is engem".
Nekem ez olyan rossz érzés.. hogy nem kedvelnek nem érzem jól magam náluk... emiatt.
Volt már valaki hasonlóképp, vagy csak én reagálom túl hogy nehéz, nem tudok ugy oldódni?így nem vagyok náluk önmagam. mondhatni még mindíg.
Még nagyon fiatalok vagytok, ezért ennek a kapcsolatnak tényleg nincs semmi jövője.
A lány amíg otthon lakik, azt csinálja amit a szülei mondanak, te pedig nem fogod így kibírni addig. Szép dolog a szerelem, meg kitartani a másik mellett, de ilyen fiatalon szerintem nem éri meg, találsz magadnak 100 másik lányt, akik mellett önmagad lehetsz. Ráadásul a lány valóban meg tudná oldani ha nagyon akarná, hisz a kapcsolatok legelején meg tudta oldani. Szerintem a szülei az ő fejét is telebeszélték, hogy márpedig neked kell menni. Meg ez a hisztizés.... tényleg papucsként viselkedsz (nem sértésként mondom). Szerintem hagyd el, vagy legalább ijessz rá, hogy neked ez így nem megy tovább és vagy változik a helyzet, vagy szakítasz. 22:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!