Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogadjam?
2 hónapja voltunk együtt, amikor egyik este azt mondta hogy nem érez semmit irántam, és szerinte hagyjuk abba. Akkor ott vége is lett. 3 nappal később elkezdett folyamatosan irogatni hogy folyton én járok az eszébe, és hogy elrontotta, és azt is megérti ha többet nem akarok vele beszélni. 3x hívott is, de nem vettem fel. Azt mondta még a szakításkor hogy szerinte nincs közös témánk, és hogy sajnál, de ez van. Az egyik fele sajnál, a másik felét egyáltalán nem érdeklem.
Én két hónap alatt elkezdtem iránta érezni, tény hogy néha voltak olyan pillanatok amikor egyikünk sem szólalt meg de én nem éreztem kínosnak a csendet. Ugyanakkor voltak olyan témák amiket rendesen ki tudtunk beszélni.
Teljesen össze vagyok zavarodva.
Azt mondta szeretne velem beszélni, de én még nem állok erre készen.

Gondolom, akkor érezte az a tüzet, mikor már nem voltál vele. Tudom, hogy mindenkinek jár a második esély, de neki ne adj. Ha valaki akkor nem tisztelt, hogy mellette vagy, akkor ha újra adsz, akkor sem fogja.
Nem akarok vészmadárkodni, de lehet más volt tervben, de nem jött össze az avalaki, ezért van a ló helyett jó a szamár is elv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!