Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a barátnőm,hogy szeret és szereti velem a szexet,bárhogy van, csak elegitsem ki őt végre,mert szeretné ő is azt érezni,amit én. Elhagytam, nem beszéltem meg vele a problémát. Ilyen huzas után van- e esély,hogy visszafogadjon? Nincs neki
Figyelt kérdés
senkinek,tudom jól. 4 hónappal ezelőtt történt.2021. júl. 19. 21:52
1/12 A kérdező kommentje:
Nincs neki senkije
2021. júl. 19. 21:52
3/12 anonim válasza:
No way. Remélem azóta talált valakit, aki kielégíti ;)
5/12 anonim válasza:
Szóval őszintén elmondta neked, mire vágyik, te meg behisztiztél. Remélem nem fogad vissza.
6/12 anonim válasza:
Orgazmusra vágyott, hogy ne csak ő adja meg neked mindig, hanem te is végre egyszer neki, te meg otthagytad. Szerinted?
7/12 anonim válasza:
Persze.
Szépen bekerited huzos az agyát izgatod aztan omlik a labaid elé.
Nem nagy ügy.csak erteni kell hozzá.
8/12 anonim válasza:
Ilyen előzmények után nem hiszem. És meg is érdemled. Nem kért nagy dolgot, csak azt amit ő is adott neked, te meg erre elhagytad. Hát, gratulálok.
9/12 anonim válasza:
Nekem volt egyszer egy pasim, akivel nem tudtam elmenni. Pár alkalom után szóvá tettem, és az volt a válasz, hogy ő mindent megtett, az én hibám az egész, és amúgy sem szereti, ha a nő irányít az ágyban. Azonnali szakítás lett belőle, a fene sem akar ilyen emberrel együtt lenni. Remélem téged sem fogad vissza.
10/12 anonim válasza:
Ha van esze akkor semmi esélyed ezt elbasztad már bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!