Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszafogadjam az exem?

Figyelt kérdés
2 évig voltunk együtt, kb. 3 hónapja szakított velem, mert élni akar. Nagyon fájt, de sikerült túllépnem, újra rengeteget voltam a családommal, barátaimmal, magammal is nagyon sokat tudtam foglalkozni, lelkileg fejlődni. Nagyjából egy hete az exem újra elkezdett írogatni, találkozni akart. El is mentem, nagyon jól éreztem magam vele, de furcsa volt, mert teljesen jól megvoltam nélküle az utóbbi időben. Nem úgy mint ő. Azt állítja, az elmúlt hónapban teljesen összetört lelkileg, rájött hogy a sok kis jelentkéktelen kaland semmi egy igaz kapcsolathoz képest és hogy mennyire jó volt nekünk egymással, akkor volt igazán boldog. Mit tennétek a helyemben?

2021. aug. 25. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Én nem fogadnám vissza. Láttam (és sajnos tapasztaltam is) eleget ezekből a huzavonákból, mindig szakítás lett a vége, csak sokkal csúnyábban, mint az első esetnél. Örülj, hogy viszonylag gyorsan túl is lettél rajta, és éld az életed tovább.
2021. aug. 25. 22:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Megint gondol egyet és lelép. Mert hozzád visszamehet bárhogy kefélget másokkal...
2021. aug. 25. 22:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogadd vissza. Nem éri meg, újra ki fog rakni.
2021. aug. 25. 22:53
 4/12 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Élje az életet, amit elképzelt - de ne a rovásodra. Ki vele az életedből oly' messze, ne is lásd! :)))
2021. aug. 25. 23:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"szakított velem, mert élni akar. "

Az exed csajozni/fiúzni akart. (Nem tudom, te melyik vagy.)

Most éppen nem jött össze neki senki, ezért

ha ló nincs, jó a szamár is.

Nem akar tőled semmi komolyat. Átmenetileg te is megteszed.

2021. aug. 25. 23:56
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Legyen önbecsülésed, és hajtsd el a jó francba!

Most nincs neki senki, ezért jó lennél te is.

2021. aug. 25. 23:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Exet nem fogadunk vissza.

Kiismertük, nem működött, ágyő!

2021. aug. 26. 00:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha jót akarsz magadnak, akkor ne!
2021. aug. 26. 01:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Két évet vett el tőled,szakított veled,most vissza jött hogy eleget ke.élgetett most már kellene egy biztos háttér is ahová haza engedik,de ha majd megint minden oké lesz és együtt lesztek pár hónapig újra el kezd majd kalandozni. Ezt szeretnéd? De arról már nem fogsz tudni, csak egyszer majd kiderül. Szerintem tedd túl rajta magad ,zárd le és ne engedd már vissza az ágyadba egy hónappal a szakítás után ember. Ezzel végképp lenézeted a sorstársaidat, már így is ez annyira trendi mostanában, becsüld már meg magad jobban egy kicsit, elhagyott téged és be is vallotta hogy egy csomót kufircolt ,sajnos lehet hogy már akkor is amikor együtt voltatok. Tudom hogy nehéz lehet most neked de próbálj tovább lépni. Mond meg neki hogy jól érezted magad jó volt nosztalgiázni de csá, ezzel elégtételt is veszel rajta. 35f
2021. aug. 28. 18:47
 10/12 anonim válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólókkal, és inkább légy büszke magadra, amiért ilyen hamar túl tudtad tenni magad rajta. ;)
2021. aug. 28. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!