Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lánnyal úgy állapodtunk meg,hogy ő ad nekem időt,amíg jobban megszeretem,és nem vagyunk ezalatt mással,másokkal, de ez egyelőre csak szex köztünk és én a megbeszéltek ellenére mással voltam, aljas húzás tőlem?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 21:20
1/13 anonim válasza:
Igen, mert világosan lefektettétek a szabályokat, ki lett mondva, hogy mással nem.
Szívás.
2/13 anonim válasza:
ja.
minek kérdezel ilyet? kérdezd meg tőle, és majd megmondja ő neked, a kettőtök viszonylatában. na mit tippelsz, mit fog mondani?
3/13 anonim válasza:
Nagyon aljas húzás, hisz megállapodtatok valamiben.
4/13 anonim válasza:
Nem szeretted meg jobban, nyugodtan megmondhatod neki, hogy nem számít.
5/13 anonim válasza:
Az és én is azt mondom, hogy ne húzd az idejét.
6/13 anonim válasza:
Tehát a szavadat adtad, és az sz*rt sem ért.
Mondjuk már az eleje is a "időt ad amíg megszeretem jobban" is elég kétségbe ejtő.
Mindenesetre szakítsatok, jobb mindenkinek.
7/13 anonim válasza:
Az ilyenek miatt nem biznak meg a nok benunk mint te..
9/13 anonim válasza:
Egy újabb remek példa, miért jobb szinglinek lenni.
10/13 anonim válasza:
Nem hiszem el, komolyan ekkora r.banc a legtöbb férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!