Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan zavar, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar, hogy a barátnőm masszőrhöz megy?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Valamiért nagyon nyomaszt és nem tudom kezelni, hogy a barátnőm masszőrhöz jár. Próbálok rájönni az okára, hogy ez féltékenység, vagy birtoklási vágy, nem tudom, de borzasztóan zavar ez engem és felemészt a stressz/ szorongás. Zavar, hogy egy másik férfi taperolja (hiába csak egy kezelés során) ,bár ezt még tudnám kezelni, de a fenék masszázs...

Elszörnyedek, ha arra gondolok, hogy valaki nyomkodja, fogja, hozzáér a párom fenekéhez.

Nem tudok már mit kezdeni ezzel...

Ti hogy látjátok?

Köszönöm szépen a segítséget!

2023. márc. 6. 20:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Itt nálad van a gond, nem is kicsi. Már az sem normális, hogy ez egyáltalán zavar, de az, hogy ennyire beleborulsz, hogy ahogy írod "felemészt a stressz/szorongás", az mutatja, hogy durva problémád van, ez csak egy vetülete.
2023. márc. 13. 12:13
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarlak elkeseríteni, vagy ijesztgetni, de 90%, hogy le is rendezi, így, vagy úgy. Nem véletlen az sem, hogy rendszeresen visszajár. Valószínűleg szexuálisan jó neki. Nem tudom, jó nő-e a párod, de ha igen, az esélyt 98%-ra változtatom.

Lehet, hogy nem dugja meg, ezt nem állítom, de benne van ez is, de hogy kézzel kielégíti, az majdnem biztos.

2023. márc. 13. 20:54
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
A jokepu eros masszorok szoktak dugni az arra kaphato vendegeket.
2023. márc. 13. 22:46
 14/15 anonim ***** válasza:
26%

Az a baj hogy nem bízol meg benne. Magadat olyannak értékeled hogy dobhato vagy.

Emiatt hisztis leszel, féltékeny és birtokolni akarod. Emiatt aztán tényleg dobható vagy, mint egy használt papírzsepi, vagy televert óvszer 😌

Én nem féltékenykedtem ilyesmi -vagy ettől neccesebb- dolgok miatt sem. Pedig hidd el, az exem feneke VILÁGBAJNOK popó volt. + Kerek alma cickói

2023. márc. 13. 23:03
 15/15 anonim ***** válasza:
34%
A nők megérzik ha kishitű vagy ..
2023. márc. 13. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!