Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segít ebben a párod? Ha neki van gyereke és neked nincs akkor ha zavar téged valami akkor meghallgat? Vagy azt mondja hogy akkor minek jöttél velem össze? Mert itt nagyon sok ilyen komment van
Ha a párodnak van gyereke de neked nincs, és ezzel kapcsolatban zavar vmi akkor meghallgat a párod? Vagy a fejedhez vágja hogy minek jöttél vele össze
Ha pl zavar a volt feleség
Vagy a gyerekkel valami
Hogy nem te szülsz neki először
Bármi ilyesmi
Most ha nekem ilyenekkel jönne a párom, hogy zavarja a volt feleségem, vagy hogy nem ő szült nekem először, akkor igen, valószínűleg elég furcsán néznék rá, mert ezek nem olyan dolgok, amik évek után érik meglepetésként (jó esetben). Max a vállamat tudnám meghúzni, hogy most mégis mit vár, mit tudok tenni ez ügyben? Ezek a dolgok már vannak, nem lehet megváltoztatni őket.
A gyerekkel kapcsolatos dolgokat persze megbeszéljük.
Pedig arra, hogy zavarja a kérdezőt az ex, meg hogy nem ő szül neki először, csak az a normális válasz, hogy minek jött vele össze.
Vagy dolgozza fel, hogy nem ő az első, vagy szakítson. Kár ezzel idegelni a másikat. Változtatni úgyse lehet.
#7:
Szerintem felnőtt ember pontosan tudja, hogy ha a másik volt már házas, akkor nem veled lesz esküvő először. Már ha lesz, mert kevesen akarnak másodszor házasodni. Tudja, hogy egyszer átélte valakivel a gyerekvállalást, nem vele lesz az első.
Ebben semmi meglepő nincs.
Ha menet közben alakul ki ez a rossz érzés, akkor vagy nagyon éretlen volt a kapcsolathoz, és időközben sikerült felnőni, vagy magával a kapcsolattsl van gond, és ebben keresi az okokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!