Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar, hogy a barátnőm masszőrhöz megy?
Sziasztok!
Valamiért nagyon nyomaszt és nem tudom kezelni, hogy a barátnőm masszőrhöz jár. Próbálok rájönni az okára, hogy ez féltékenység, vagy birtoklási vágy, nem tudom, de borzasztóan zavar ez engem és felemészt a stressz/ szorongás. Zavar, hogy egy másik férfi taperolja (hiába csak egy kezelés során) ,bár ezt még tudnám kezelni, de a fenék masszázs...
Elszörnyedek, ha arra gondolok, hogy valaki nyomkodja, fogja, hozzáér a párom fenekéhez.
Nem tudok már mit kezdeni ezzel...
Ti hogy látjátok?
Köszönöm szépen a segítséget!

Remélem azért nőgyógyászhoz járhat az idézőjeles nőd méhnyakrákszűrésre. Azért idezőjeles, mert ennyire idióta csak egy incel troll lehet. Ezt a hisztit egy masszőr miatt normális, nővel valaha kapcsolatba került férfi nem nyomná le.
Amúgy a fordítottjához mit szólnál? Ha nem mehetnél masszőrhöz mikor mindened fáj, vagy orvoshoz mert ott megmogyoróznak és utána jön a behatolós szex is gumikesztyűben? :D

Ha megsérül a feneked, és az orvosnak össze kell varrni, a nővérkének meg kötözni, az is a hűtlenség egy formája lenne?
(Nem jogosan zavar, az csak masszírozás.)

Ha tényleg ennyire zavar, akkor elmész szépen egy (több) masszázstanfolyamra és beletanulsz.
Idővel aztán lehet a párodon kívül fizetős klienseid is, amint látod a válaszokból, igény igencsak volna rá.

> Nem tudok már mit kezdeni ezzel...
Tanuld meg tudatosan kordában tartani az érzéseidet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!