Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom exe feljárkál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom exe feljárkál jogosan zavar?

Figyelt kérdés

Szóval nagyjából fél éve vagyunk együtt, a volt párjától van egy közös gyerekük (5 éves) , no amikor néha hozza haza még órákig náluk van, őt is zavarja, beszéltünk róla de a Gyerek - szülő békesség miatt nem akar szólni neki, főleg mikor a kedves mama még tetőzi is, hogy gyere Gyurika ülj le egyél valamit, készítsek vacsorát történettel.

Szóval mondtam már neki, hogy ez makacsul zavar,de keleten a helyzet változatlan.

2023. márc. 1. 22:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Jogosan, de miért tűröd el? Miért nem mondod el neki, hogy tele van a begyed a nővel és ne üldögéljen nálatok órákig? Miért nem lehet csak hozni-vinni ha ő számára is kellemetlen a társasága? A gyerek nem jó kifogás különben.
2023. márc. 1. 22:47
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem a nő járkál fel, hanem a pali.

Gáz amúgy, én lécelnék inkább.

2023. márc. 1. 23:01
 3/15 anonim ***** válasza:
19%

A kedves mamának a párod az unokája apja. Családtagnak tekinti, és a ygerek is. Nem úyg van, hogy van a gyerek, a gyerek családja, és az apuka, aki néha elviszi. Ők vaéamilyen szinten örökre összetartoznak.

Ez van, ha gyerekes pasival jössz össze.

2023. márc. 1. 23:17
 4/15 A kérdező kommentje:
De nő 😅 S, a másik gyerek apja nem csinálja ezt, legalábbis ha ott vagyok, akkor csak a kapuig jön. 💁‍♀️
2023. márc. 1. 23:22
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is lépned kéne, mert ez így nem normális.
2023. márc. 1. 23:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg a párodnak, ha még nem szakadt el tőle lelkileg, akkor legyenek ők együtt, te viszont kiszállsz ebből az édes hármasból.

A gyerek csak ürügy a többórás dumcsira.

A mama meg nyilván ezerszer jobban akarná, hogy ő visszajöjjön, minthogy te legyél a lánya párja.

A lányt meg nem zavarja annyira, hogy helyére rakjon mindenkit.

2023. márc. 2. 00:47
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
Gyerekes pasi mindig probléma. Önként választottad. Ha van közös gyerek az ex mindig családtag marad egy picit.
2023. márc. 2. 04:02
 8/15 anonim ***** válasza:
31%
Az exed néha használja a párodat ez régen is így volt és valószínűleg most is így van. Lehet a gyerek a kapocs.
2023. márc. 2. 04:14
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
Nalunk nem lepi at a kuszobot egyik sem. Nincs boldog csalad feeling eljatszva a gyereknek, miutan elvaltak.
2023. márc. 2. 05:45
 10/15 anonim ***** válasza:
58%

Én se birok lelépni a nagitol hogy csak jottem mentem. Állandoan leültet "erőszakosan", meg erzelmileg zsarol esetekben kiveri a balhét apánál hogy milyen vagyok.

Ez ilyen tré.

2023. márc. 2. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!