Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kevés ez a mennyiségű találkozás ilyen élethelyzetben?
Amit tudni kell rólunk:
-Nem vagyunk màr fiatalok, mindketten elvàltak vagyunk jóval 30 felett, gyerekekkel az előző házasságokból (mindkét félnél jelen van az ex a gyerekek életében, megosztott a gyerekfelügyelet)
-Nekem vállalkozásom van, ő egy multinál HR vezető (ez azért releváns, mert nekem lenne időm a saját vállalkozás miatt rá, ő viszont sokszor késő estig dolgozik)
-45 percre lakunk egymástól
-2 hónapja randizgatunk
Átlagosan heti 1 napot tudunk együtt lenni, ami nekem kissé kevés.
Szerintetek is keveset találkozunk?
Hogyan tehetném ezt szóvá anélkül, hogy nyomást helyeznék rà?
35/N
Ezt nektek kell érezni hogy kevés vagy elég.
Nekem is kicsit kevés lenne, de fontos hogy ezen akartok-e, tudtok e a későbbiekben változtatni.
38n
Nekem az lenne és láthatóan számodra is az.
Megoldás lehet összeülni,megbeszélni,hogyan lehetne az egy találkozóból mondjuk kettő,esetleg együtt alvással.
Ez nagyon kevés felnőtt embereknél. Munka nem lehet kifogás, gyermek sem ettől még tudnátok együtt aludni, hisz 45 perc semmi, más is jár ennyit, sőt többet munkába.
Magyarul havi 4 napot találkoztok, szex és mindenki megy a maga útjára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!