Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom találkozni fog a napokban az exèvel. Szerintetek ez okés? Ez a találkozás nem lett az orromra kötve 🥺🥺🥺🥺
Figyelt kérdés
Alapból nem lennék ezen kiadva,de ... Csak egy könyvért menne fel hozzá a csaj, párom írta neki ,hogy bedobja neki,de a csaj ragaszkodott hozzá hogy felmenjen a lakására és ő személyesen hozza el a könyvet meg beszélni is akar vele ... (Én ezt az infót nem legálisan tudom🥺)2022. szept. 26. 20:33
1/15 anonim válasza:
És te miért nem lehetsz ott?
Ha az exemmel találkozni kellene, vinném a párom, ha mindenáron fel akar jönni hozzám. Illegesse magát a jó édes qrva anyja előtt.
2/15 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy az ex mit akar.A párodnak szerintem nem illik ezt megengedni.Le kellene vinnie a könyvet a ház elé és készen van.
3/15 anonim válasza:
Szerintem is a párodnak kéne beinteni. Ez nem így működik, hogy "az ex ragaszkodik". Kit érdekel, mik az igényei?
4/15 anonim válasza:
Menjen a pasid a p_csába, én ezt biztos nem tolerálnám. Dugni fognak, előre szólok.
5/15 anonim válasza:
Kell félned? Hogy érzed? Ha van közöttük vonzalom úgyis megoldják, hogy összejöjjön..
6/15 anonim válasza:
"A barátom találkozni fog a napokban az exèvel."
Kristálygömböd van vagy kémek mondták?
Hadd találkozzon. Vagy nem szabad neki?
7/15 anonim válasza:
#6 Katika, lehet neked az sem baj, ha a párod a szemed előtt csal meg, de nem mindenki ennyire vak és hülyére vehető.
8/15 anonim válasza:
Kéminfókat nem szoktam komolyan venni.
9/15 anonim válasza:
És milyen barátod van, hogy ezt nem tőle tudod?
10/15 anonim válasza:
Kevés az info és amúgy sem ismerjük őket, titeket.
Egyik haveromat azért kereste az exe, mert súlyos beteg lett. Évekig együtt éltek.
Én is segítenék ilyen helyzetben annak az exemnek akivel barátságban váltunk el. És azt is megérteném, hogy ezt csak nekem akarja elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!