Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vezettem 600 km- T egy nőért, csak azért,hogy meglátogassam, de nem történt semmi köztünk, felreertheto? Úgy egyeztünk meg korabban,hogy ez csak szexkapcs egyelőre, de volt sokszor,hogy hozzabujva aludtam el. Meg kérdezte tőlem,hogy rossz irányban

Figyelt kérdés
van - e és mondtam,hogy nincs. Ha lány félreérti, az most jogos ezek után?
2023. márc. 5. 18:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Az az ő problémája. Miért nem áll ellen? Attól, hogy szerelmes meg észnél kellene lennie, te csak azt veszed el amit kínál. Akaratgyenge, hiszékeny, önbecsülés nélküli személy. Ha gondolod ez így nem jó vess végett mindennek vele, de nem te vagy a bűnös. Ő maga tehet az egészről.
2023. márc. 5. 18:33
 12/20 A kérdező kommentje:

És az se gáz, ha azt válaszoltam arra a kérdésre, hogy nem igaz,hogy nem jelent nekem semmit?

Mert előtérbe jött az érzelem kérdés és mondta ,jól érzi e hogy ő nekem semmit se jelent ? Én pedig azt mondtam,hogy nem igaz ,csak hülyén működok

2023. márc. 5. 18:45
 13/20 A kérdező kommentje:
És fogadja el,hogy ilyen vagyok
2023. márc. 5. 18:45
 14/20 anonim ***** válasza:
36%
Attól még működhetsz úgy ahogy működsz. Ő miért fogadja el a morzsákat? Hülye liba komolyan.
2023. márc. 5. 18:47
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Igazi szolgalelkű ember vagy, ez a lépés pedig extra kétségbeesettségnek hat.
2023. márc. 5. 19:00
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Ott a hiba inkább, hogy képes vagy ennyit utazni egy szexért. A lakóhelytől 60km-nél messzebb nem érdemes még komoly kapcsolatot sem kiépíteni, nem hogy dugni járni.
2023. márc. 5. 20:33
 17/20 A kérdező kommentje:
Egy városban lakunk...csak karácsonykor látogattam meg..
2023. márc. 5. 21:21
 18/20 A kérdező kommentje:
Amikor hazautazott
2023. márc. 5. 21:21
 19/20 anonim ***** válasza:

17.

Egy városban laktok, de mégis 600 km-t utaztál hozzá? Most vagy nagyon nagy ez a város, vagy úgy jártál, mint az egyszeri utazó a székely viccben.

2023. márc. 5. 21:24
 20/20 A kérdező kommentje:

Egy városban lakunk, de karacsonyra hazautazott ,ami innen 300 kmre van..így vezettem 600at

Csak karácsonykor volt vidéken. Ertheto ??

2023. márc. 5. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!