Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond rám a barátom mindig rosszakat?
Ha nem egyből csinálok meg neki valamit, akkor egyből jön azzal, hogy lusta vagyok, ha meg tovább alszom akkor meg azt mondja, hogy reméli ha együtt élünk, akkor nem fogok sokáig aludni, ugyanis nem akarja, hogy megszokjam a lustaságot. Miközben sokszor csináltam már neki kaját is, mikor itt van nálunk.
Volt már olyan, hogy kiraktam magamról egy képet, és más férfiak is likeoltak, pedig nem is voltam kihívó a képen, azt mondta ha még egyszer megteszem, akkor kapni fogok tőle egy pofont. Mikor mondtam neki, hogy hogy beszél velem, akkor egyből rávágta, hogy poénnak szánta.
Volt már olyan, hogy nem csináltam amit mondott, akkor elkezdett engem lökdösni, és mondta k...va anyádat. De rám is mondta már ezt a jelzőt, hogy úgy nézek ki.

Te se vagy normális, ha még egyáltalán felmerül, hogy ezzel a bántalmazó f@sszal fogsz élni. "Mikor itt van nálunk." Mármint hol nálunk? Szüleid nem lehetnek, ha még egyik se szólt, hogy nem normális az ember és nem hajították ki a házból. Vagy nálatok ez a divat? Apád is verte anyádat? Mert akkor mindent értek.
Dobd ki! Még ma! Ne érdekeljen, mit hazudozik. Ha nem teszed, én a következő kérdésedre már biztos nem válaszolok, mert ha ilyen hülye vagy, meg is érdemled.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!