Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mond rám a barátom mindig rosszakat?
Ha nem egyből csinálok meg neki valamit, akkor egyből jön azzal, hogy lusta vagyok, ha meg tovább alszom akkor meg azt mondja, hogy reméli ha együtt élünk, akkor nem fogok sokáig aludni, ugyanis nem akarja, hogy megszokjam a lustaságot. Miközben sokszor csináltam már neki kaját is, mikor itt van nálunk.
Volt már olyan, hogy kiraktam magamról egy képet, és más férfiak is likeoltak, pedig nem is voltam kihívó a képen, azt mondta ha még egyszer megteszem, akkor kapni fogok tőle egy pofont. Mikor mondtam neki, hogy hogy beszél velem, akkor egyből rávágta, hogy poénnak szánta.
Volt már olyan, hogy nem csináltam amit mondott, akkor elkezdett engem lökdösni, és mondta k...va anyádat. De rám is mondta már ezt a jelzőt, hogy úgy nézek ki.

Nem szeret egyszeruen.
Plusz magával is baja van amit rád vetot ki.
Valszeg ő nem kéne egy nőnek se es irigy ha te kellesz pasiknak.
Ez minden csak nem szerelem.

Hú, menekülj drága az ilyen embertől! Tényleg! Valszeg nárcisztikus seggfej, aki attól érzi elégnek/többnek magát, hogy a kritikáival téged lenyom. Tűnj el az életéből. Figyeld meg, hogy akkor hogy fog erőlködni, hogy visszaszerezzen. De nem azért, mert szeret, hanem mert azért van rád szüksége, hogy alázzon. Ne dőlj be, vagy legalább harmadikra ne dőlj be majd!
50f

Van sok cikk a nárcisztikusokról, gázlángozás, elszeparálás, stb. nézz utána, ha akarsz a barátodról szakirodalmat.
#6 voltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!