Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mond rám a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond rám a barátom mindig rosszakat?

Figyelt kérdés

Ha nem egyből csinálok meg neki valamit, akkor egyből jön azzal, hogy lusta vagyok, ha meg tovább alszom akkor meg azt mondja, hogy reméli ha együtt élünk, akkor nem fogok sokáig aludni, ugyanis nem akarja, hogy megszokjam a lustaságot. Miközben sokszor csináltam már neki kaját is, mikor itt van nálunk.

Volt már olyan, hogy kiraktam magamról egy képet, és más férfiak is likeoltak, pedig nem is voltam kihívó a képen, azt mondta ha még egyszer megteszem, akkor kapni fogok tőle egy pofont. Mikor mondtam neki, hogy hogy beszél velem, akkor egyből rávágta, hogy poénnak szánta.

Volt már olyan, hogy nem csináltam amit mondott, akkor elkezdett engem lökdösni, és mondta k...va anyádat. De rám is mondta már ezt a jelzőt, hogy úgy nézek ki.

2023. márc. 3. 16:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeret egyszeruen.

Plusz magával is baja van amit rád vetot ki.

Valszeg ő nem kéne egy nőnek se es irigy ha te kellesz pasiknak.

Ez minden csak nem szerelem.

2023. márc. 3. 16:19
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki 😀
2023. márc. 3. 16:25
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, ha nem akarsz szép lassan tönkemenni ebben akapcsolatban! Ő egy bántalmazó hülye. Nem a te dolgod megváltoztatni, sőt szinte biztos vagyok benne, hogy nem is tudnád, hiszen a leírtak alapján nem képes elismerni magának a hibáit Nem tudja értékelni, amit adsz neki, csak a hibákat keresi benned. Kinek jó ez? Egyébként gondolom az nem baj, amikor ő nem csinál vmit úgy, ahogy kérted, meg gondolom az is rendben van neki, ha ő lájkol vagy nézeget más nőket...
2023. márc. 3. 16:25
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Leirtuk már többször, hogy szakíts vele. Aranyból van a hímveszője hogy elviseled, hogy oltogasson, lökdössön, vagy mazochista vagy? Ki kell repíteni minél messzebb, mert csak rosszabb, súlyosabb lesz a kapcsolat vele. Ennyire ostoba nem lehetsz, remélem folyamatos troll kérdés komolyan.
2023. márc. 3. 16:40
 5/18 A kérdező kommentje:
Amikor felvetődött a szakítas, utana azt mondja hogy rosszul van, fáj a mellkasa, és hogy kinek kellenék én, másnak csak szexre kellenék.
2023. márc. 3. 16:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Hú, menekülj drága az ilyen embertől! Tényleg! Valszeg nárcisztikus seggfej, aki attól érzi elégnek/többnek magát, hogy a kritikáival téged lenyom. Tűnj el az életéből. Figyeld meg, hogy akkor hogy fog erőlködni, hogy visszaszerezzen. De nem azért, mert szeret, hanem mert azért van rád szüksége, hogy alázzon. Ne dőlj be, vagy legalább harmadikra ne dőlj be majd!

50f

2023. márc. 3. 16:48
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Van sok cikk a nárcisztikusokról, gázlángozás, elszeparálás, stb. nézz utána, ha akarsz a barátodról szakirodalmat.

#6 voltam.

2023. márc. 3. 16:50
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Neki valóban csak szexre kellesz, olvasd csak el hogyan viselkedik veled. Házi rabszolga vagy, ezért bánik így veled. Amíg nem tiszteled magad, más se fog!
2023. márc. 3. 16:52
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak egy kérdésem van. Miért nem baxtad már rég ki?
2023. márc. 3. 16:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Jajj szegényke, hát fáj a mellkasa... Te ezt el is hiszed? Ez egy bántalmazó kapcsolat. Nem, nem a pofonnál kezdődik, sohasem. Szépen rombolja az énképed, aztán elszigetel, majd utána tényleg elcsattan az a pofon, persze "te provokáltad", mert nem úgy viselkedsz ahogy ő akarja. Te meg szépen elhiszed, mint azt, hogy ő mennyire rosszul van. Aztán majd jön a zsarolás, ha elhagyod ő öngyilkos lesz, ami a te hibád (de nem teszi meg, nem is tenné, csak ezzel tart sakkban). Szépen fogod, megmondod, hogy itt a vége, veled így nem beszélhet senki és letiltod mindenhol. Még mielőtt nem késő.
2023. márc. 3. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!