Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van kiakadva?
Leírom a történetünket. Amikor összejöttem a párommal, akkor kb átlagos testalkatú volt, nagyon kicsi felesleggel. A kapcsolatunknak már nagyon az elején abbahagyta a sportot önszántából, és a sok utazás miatt az étkezése is felborult egy kicsit, amitől hízni kezdett. Eleinte csak pár kiló, és az új külsejétől egyszerűen megőrültem. Megnőtt egy kicsit a feneke, nagyobb lett a combja, stb. Eddig is tetszett, de ezután főleg, ennek hangot is adtam. Kissé vérszemet kaptam, és valójában csak annyit csináltam, hogy mindig volt otthon a kedvenc nasijából, üdítőjéből, gyakrabban volt az ő kedvenc főztje, stb. Soha nem kértem, hogy többet vagy mást egyen az én kedvemért, csak esélyt adtam, hogy nehogy azért ne egyen, mert nincs itthon valami.
1,5 éve vagyunk együtt, és most 18 kilóval nehezebb. Körülöttünk pedig mindenkinek azt hangoztatja, hogy én hizlaltam fel, és hogy miattam hízik. Viszont ha nem is miatta, de attól még én szeretek otthon tartani csokit, chipset, kólát, ha jönne egy vendég, akkor legyen mivel megkínálni.
Engem nagyon bánt, hogy a családjának ezt híreszteli, hogy én tehetek róla.. nyilván tetszik, hogy hízott, de ettől még szándékosan nem hizlalnám, mint valami beteg ember.
Te is megéred a pénzed, mert mint írod, direkt ezért is vettél nasikat, de nyilvánvaló, hogy végtére is a barátnőd zabál. Nem tudom, miért CSAK téged hibáztat.
Pl. Amikor én a volt párommal éltem együtt, úgy adtam le 20kg-ot, hogy állandóan tele volt csipsszel és csokival a ház, mert ő nem hízékony és folyamat tömte magát. Én meg nemet mondtam, ez egy tudatos döntés. A barátnődnek is így kéne gondolkoznia.
Ugyanazt csinálod, mint a férjem.
A kapcsolatunk elején folyton etetett, rendesen megsértődött, ha nem vacsoráztam vele másodszorra is, a nasikról meg ne is beszéljünk. Én ilyeneket korábban sosem tartottam otthon, mert hízásra hajlamos vagyok. 2 év alatt 30 kilót híztam, és majdnem ugyanennyi kellett ahhoz hogy vissza fogyjak.
Most megint kezdené a baromságát, de már határozottabb vagyok. Amúgy ùgy vettem észre, hogy féltékenyebb lett, mióta lefogytam, és valószínűleg attól tart, hogy megcsalom.
Attól, hogy te vettél neki chipset még nem muszáj felzabálni
Ha nem akar enni ne egyen. Az ő döntése, ő hízott, ha nem tetszik saját magának fogyjon le, csak nyilván azért tennii is kell, de az már nem olyan kényelmes mint a csokit tömni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!