Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg azt gondolják, hogy nem szabad azt csinálni, ami egy férfinak jó, mert akkor pickme nők lesznek?
5: de ez nem ilyen egyszerű. A pickme-nek van egy definíciója, ha utánaolvasol rendesen, egyértelmű, hogy nem annak a megfelelője, hogy vonzó nő. Az konkrétan abból jön, hogy a nő úgy viselkedik nyilvánosan, hogy egyértelmű, hogy árulja magát a férfiaknak, hogy "pick me, pick me - engem válassz, engem válassz!" Vonzó nő is lehet olyan, aki támogatja a többi nőt és nem megy le kutyába azért, hogy őt válasszák a pasik. Sőt amúgy ez csúnya dolog lesz tőlem, de pont a rondább nők közül több lesz a pickme csaj, mert a szép nőnek legtöbbször nincs szüksége arra, hogy "reklámozza" magát pasiknak.
Aki meg tényleg pickme, az az, aki ilyeneket mond, hogy "én nem vagyok olyan, mint a többi nő, mert én szeretem a focit, megnézem veled a forma1-et, de közben házias vagyok, nem úgy, mint a többi ribi, levágom neked a kenyérhéját is".
Nem attól függ a pickmeség, hogy a férfi közízlésnek a nő mennyire felel meg, hanem a viselkedéstől. Lehet vki úgy is bombanő meg férfiaknak megfelelő, hogy ez saját magából jön ls önazonos. Meg van az is, aki emellett még a többi nőt fikázza, hogy ő sokkal értékesebb náluk, és miért ő a tökéletes választás a férfiaknak... amikor látod, hogy jobbára csak megjátssza magát azért, hogy legyen már végre pasija vagy hogy több pasiból tudjon válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!