Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségetek azt mondaná inkább menjek kurvához, mint nyúljak hozzá, mit csinálnátok?
Ez így elég kevés infó...
Ok nélkül szerintem senki nem mondana ilyet!
Szerintem valamelyikőtök nagyon rossz fát tehettet a tűzre.
Ok nélkül olyat nem mond senki.
Azt mondanám, hogy ha komolyan gondolta, akkor beszéljük át
a) miért undorodik ennyire tőlem;
b) a házasságot miért akarná fenntartani ezek után;
c) ha megfogadnám a tanácsát, az anyagi részét tudomásul venné-e.
Szerintem egyébként hirtelen indulatból mondta csak, és ő lenne a legjobban felháborodva, ha megtennéd.
Hónapok óta qlig akar szexelni. Sok a vita emiatt. Nem vagyik a szexre állítólag nem velem van abaj.
2 éve vagyunk házasok. Miutan összeházasodtunk, egyre kevesebb lett. De most tart olyan szinten, hogy nekem ennyi nem elég.
Próbálkozok közeledni, ő állandóan elutasit. Emiatt osszeveszünk.
Tanulj már meg fogalmazni, mert így rohadtul az az értelme a kérdésednek, hogy a válaszolók feleségére vonatkozik. Ebben az esetben a válasz: Jól választott párt, akinek a felesége nem hagyja, hogy kikezdj vele. :D
Ha a saját feleséged mondja ezt neked, akkor biztos volt előzménye. Elhidegülés valami miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!