Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar velem szexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem szexelni a párom? 20/L

Figyelt kérdés
A kapcsolat elején is mindig én kezdeményeztem, de elegem lett mostanra, és mindig kifogásokat keres: fáradt, fáj a feje stb. Én egy rohadt stresszes szakra járok, mellette antidepresszánst is szedek, mégis kívánom őt legalább hetente 2x, de ő akár hónapokig nem ér hozzám, ha én nem kezdeményezek. Vagy 4x felhoztam már a témát és semmi nem változott. Ráfogja arra, hogy front van és szarul van, vagy mindig van valami kínja. Megvárja, hogy megjöjjön a menstruációm, hogy utána arra lehessen fogni h miért nincs szex a kapcsolatunkban. Van értelme változást várni, vagy szakítsak inkább? Miért nem akar egy férfi szexelni soha?

2023. febr. 25. 12:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
64%

26. Szerinted minden pár full szerelemből van együtt? A többség megpróbálja, némileg szimpatizál a másikkal, esetleg örül hogy jött valaki nincs egyedül stb. Szerinted mindenki álmai nőjével, pasijával van?

Szerinted minden ember olyan szuperül néz ki, hogy omlanak érte? Összejössz valakivel, majd később rájössz hogy nem tetszik, vagy a stílusa nem okés, vagy mindkettő. Vagy éppen megtetszik.

2023. febr. 25. 20:43
 32/36 A kérdező kommentje:
Ja akkor csak egy seggfej vagy :D már mindent értek.
2023. febr. 25. 22:02
 33/36 anonim ***** válasza:
18%

Ja, itt a gyk-n az őszinteséget nem díjazzák, már el is felejtettem. Akkor hallgasd csak a rózsaszín habos mázas ömlengést! Itt van egy szuper tanács: beszéljétek meg!

Egyébként meg a kérdésed is nevetséges két oknál fogva is! Ad egy, mert egy értelmes ember tisztában van önmagával, nem holmi "seggfejektől" kér tanácsot ismeretlenül, ad kettő, egy ilyen fórumon úgy 98%-ban lelki sérültek osztogatnak tanácsot, itt jelenleg a lelki sérült feministák. Tőlük aztán sok hasznosat fogsz olvasni!

Szóval sok sikert, aztán gondolkodj el rajta miért nem akar veled szexelni a párod. Egyébként meg a jelenlevőket annyira érdekli a problémád, mint egy verebet az atomfizika.

2023. febr. 25. 22:22
 34/36 A kérdező kommentje:
Húha valaki nagyon megsértődött. Nagy különbség van az őszinteség és a bunkóság közt.
2023. febr. 26. 09:29
 35/36 anonim ***** válasza:
76%
Én pont ezért szakitottam a volt párommal. Akármit csináltam ő neki soha nem volt kedve. És szerintem hülyeség az hogy egy kapcsolatba nem fontos a szex. Dehogynem! A megcsaládok 70% a ezért történik. Ha nincs szex vagy egxik fél nem élvezi. Szerintem elég kapcsolat gyilkos dolig
2023. febr. 26. 09:55
 36/36 anonim ***** válasza:
18%

34. Nem velem nem kefél a párom... A rózsaszín liberális kis lelkecskék pátyozgatását sem érzem posztomnak.

Az értelmi meg a szellemi szintedet meg húen tükrözi a kérdésed is.

Mi a bűbánatos ******-ból tudja itt bárki is hogy miért nem szexel veled a pasikád? Várj! Mert nem vonzod szexuálisan! Ááá, ez neked sértő, biztosan nem ez van a dolgok mögött! Akkor csak fáradt. Na, ezt már befogadja a kis érzékeny 20 éves szuper tapasztalt lelkecskéd? Szóval akkor csak fáradt.

B*sszál el az életedből még vagy 5 évet mellette, még fogalmad sincs az időről. Úgy gondolod mindig fiatal leszel, az idő meg lassan telik. Szóval este feküdj le ezekkel a gondolatokkal, és minden rendben is lesz az életedben. Ha meg már bunkónak hiszel, megengedhetem magamnak hogy úgy írjak, ahogy gondolom.

2023. febr. 26. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!