Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom miért nem akar velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért nem akar velem töbször szexelni?

Figyelt kérdés
A páromnak 1 héten egyszer ha megjön a kedve hozzá. De az irtka. Általában 2 hetente van egy alkalom. Ami szerintem nem normális mert a kapcsolatunk elején mindennap volt. De igazábol friss kapcsolatnak lehet mondani. Mert 1 éve vagyunk egütt vagyis 22.én leszünk 1 éve. Nem értem miért nincs kedve.kb 3 hobapja megy ez. Mindig visszautasit. Ha meg szová teszem neki hogy ez nekem nrm jó. Még neki áll veszekedni hogy fáradt meg minden.én is dolgozok.. Meg elfáradok de mégis van hozzá kedvem, szinte mindennap. Ha bele is megy akkor olyan erőltetettnek tűník meg olyan unalmasnak, semmi előjáték.. Ő soha nem kezdeményez.. De próbáltam azt is hogy nem közeledek felé ugy.. De nem érdekelte. Megcsalni tuti nem csal meg mert nem igen jár el ithonrol.csak dolgozni. A külsőmre uyganugy oda figyelek és adok magamra. Amit
2022. dec. 13. 17:07
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Annyit hozzáírnék hogy 20 éves lány vagyok
2022. dec. 13. 17:07
 2/15 anonim ***** válasza:
78%

Milyen idős? Gondolom korodbeli.

Nehéz elképzelni ebben a korban, hogy ennyit fáradt legyen valaki szexelni.

Biztos nincs neki más?

Együtt éltek amúgy?

Még esetleg az lehet hogy unalmas neki. De még egy év után ez is kicsit korai lenne. 😑

2022. dec. 13. 17:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neki ennyire van csak igénye. Van ilyen. A kapcsolat legelején még izgalmas, újdonság a másik, olyankor általában mindenki többet szexel, mint később. Nálatok eddig tartott az újdonság varázsa, és most jön elő, hogy ő ennyivel érzi jól magát. Nem hibás ebben sem te, sem ő, egyszerűen csak mások vagytok.
2022. dec. 13. 17:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg depresszió, stressz, betegség, gyógyszerek mellékhatásai?
2022. dec. 13. 17:22
 5/15 anonim ***** válasza:
59%

Elmult az ujvarázs.

A legtöbb pasi ilyen egy nővel

2022. dec. 13. 17:25
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem szerelmes, nem kíván, bármikor kapható vagy így kilove a vadászat, vagy egyszerűen elter a szexuális étvágy.
2022. dec. 13. 17:30
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Hát, majdnem kétszer olyan idős vagyok mint te, de a legutóbbi barátnőm szinte minden nap elkaptam egy több mint egyéves kapcsolatban... Ha extrém fáradtak vagy rosszkedvűek voltunk max 1-2 nap kimaradt. Nagyon más a libídótok, így nem sok jövője van a kapcsolatnak.
2022. dec. 13. 17:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
hát lehetséges, hogy csak ennyire van igénye, de azért szerintem valószínűbb, hogy vagy bedepizett otthon, vagy nem jössz be neki annyira, csak eleinte fűtötte az újdonság varázsa.
2022. dec. 13. 17:37
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
Ennyi a teljesítménye… ilyen, amikor férfi ember kevés…:( Egy 20 éves csinos fiatal nő vonzó, nem a te hibád! Ha mások az igények, akkor az kéne gondolni, hogy van-e így értelme együtt maradni. Én nem biztos, hogy maradnék ebben a kapcsolatban. Ez így megalázó, romboló hatású.
2022. dec. 13. 17:50
 10/15 anonim ***** válasza:
72%

"Egy 20 éves csinos fiatal nő vonzó"

vagy nem.

2022. dec. 13. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!