Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért nem akar velem töbször szexelni?
Mert nem minden a szexről szól. Dugtatok mint a nyulak a kezdeti időben.. rádunt.
Kezd el enni a kedvenc kajádat, naponta 3x. Meglátjuk, hogy mennyi idő múlva unsz rá.
A szex hiánya önmagában nem lenne áthidalhatatlan akadály. Az már annál inkább, hogy a párod egyáltalán nem nyitott a (közös) problémamegoldásra.
Gondold végig, mennyire lehet ezzel a szintű konfliktuskezeléssel közös jövőt tervezni.
“ Ha meg szová teszem neki hogy ez nekem nrm jó. Még neki áll veszekedni hogy fáradt meg minden.én is dolgozok.”
Ha meg a nőnek nincs kedve szexelni, de a férfi rágja a fülét miatta, akkor meg jönne hogy a “nem az nem”, el kell fogadni, ne terrorizáld lelkileg csak mert nem akar szexet, ha csak rábeszéltek akkor az már erőszak, stb…
Ez van, a szexet nem lehet kényszeríteni persze hogy neki áll veszekedni ha nincs kedve. Nem mindenkinek ugyanakkora a libidója ettől nem lesz senki kevesebb. Ha nem tudjátok megoldani akkor békében el kell válni.
Igen, egyébként teljesen más megítélése lenne a dolognak, ha a lány nem akarná a szexet.
Hidd el, csak rádunt.
"Mindig visszautasit."
Örülj annak, ami jó volt, de ez már nem lesz olyan, mint az elején.
Szerintem az 1 év komoly határkő, kb. eldől, hogy hogyan tovább, vagy egyáltalán tovább-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!