Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom miért nem akar velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért nem akar velem töbször szexelni?

Figyelt kérdés
A páromnak 1 héten egyszer ha megjön a kedve hozzá. De az irtka. Általában 2 hetente van egy alkalom. Ami szerintem nem normális mert a kapcsolatunk elején mindennap volt. De igazábol friss kapcsolatnak lehet mondani. Mert 1 éve vagyunk egütt vagyis 22.én leszünk 1 éve. Nem értem miért nincs kedve.kb 3 hobapja megy ez. Mindig visszautasit. Ha meg szová teszem neki hogy ez nekem nrm jó. Még neki áll veszekedni hogy fáradt meg minden.én is dolgozok.. Meg elfáradok de mégis van hozzá kedvem, szinte mindennap. Ha bele is megy akkor olyan erőltetettnek tűník meg olyan unalmasnak, semmi előjáték.. Ő soha nem kezdeményez.. De próbáltam azt is hogy nem közeledek felé ugy.. De nem érdekelte. Megcsalni tuti nem csal meg mert nem igen jár el ithonrol.csak dolgozni. A külsőmre uyganugy oda figyelek és adok magamra. Amit
2022. dec. 13. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%

Mert nem minden a szexről szól. Dugtatok mint a nyulak a kezdeti időben.. rádunt.

Kezd el enni a kedvenc kajádat, naponta 3x. Meglátjuk, hogy mennyi idő múlva unsz rá.

2022. dec. 13. 18:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A szex hiánya önmagában nem lenne áthidalhatatlan akadály. Az már annál inkább, hogy a párod egyáltalán nem nyitott a (közös) problémamegoldásra.

Gondold végig, mennyire lehet ezzel a szintű konfliktuskezeléssel közös jövőt tervezni.

2022. dec. 13. 18:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

“ Ha meg szová teszem neki hogy ez nekem nrm jó. Még neki áll veszekedni hogy fáradt meg minden.én is dolgozok.”

Ha meg a nőnek nincs kedve szexelni, de a férfi rágja a fülét miatta, akkor meg jönne hogy a “nem az nem”, el kell fogadni, ne terrorizáld lelkileg csak mert nem akar szexet, ha csak rábeszéltek akkor az már erőszak, stb…

Ez van, a szexet nem lehet kényszeríteni persze hogy neki áll veszekedni ha nincs kedve. Nem mindenkinek ugyanakkora a libidója ettől nem lesz senki kevesebb. Ha nem tudjátok megoldani akkor békében el kell válni.

2022. dec. 13. 21:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, egyébként teljesen más megítélése lenne a dolognak, ha a lány nem akarná a szexet.

Hidd el, csak rádunt.

2022. dec. 20. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:

"Mindig visszautasit."

Örülj annak, ami jó volt, de ez már nem lesz olyan, mint az elején.

Szerintem az 1 év komoly határkő, kb. eldől, hogy hogyan tovább, vagy egyáltalán tovább-e.

2022. dec. 21. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!