Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem szexelni a párom? 20/L
Figyelt kérdés
A kapcsolat elején is mindig én kezdeményeztem, de elegem lett mostanra, és mindig kifogásokat keres: fáradt, fáj a feje stb. Én egy rohadt stresszes szakra járok, mellette antidepresszánst is szedek, mégis kívánom őt legalább hetente 2x, de ő akár hónapokig nem ér hozzám, ha én nem kezdeményezek. Vagy 4x felhoztam már a témát és semmi nem változott. Ráfogja arra, hogy front van és szarul van, vagy mindig van valami kínja. Megvárja, hogy megjöjjön a menstruációm, hogy utána arra lehessen fogni h miért nincs szex a kapcsolatunkban. Van értelme változást várni, vagy szakítsak inkább? Miért nem akar egy férfi szexelni soha?
Szerintem dobjad. Én is ugyanebben a cipőbrn jártam a volt pasimmal. Az lett a vége hogy megcsaltam. Ja és én 4 évet pazaroltam az exemre. Az okát soha se mondta meg hogy miért nem akar szexelni. Csak hazudott hogy fáradt. Mert ő olyankor is fáradt volt amikor egésznap nem csinált semmit.
2023. febr. 25. 15:38
22/36 anonim válasza:
19es és nem gondolkodtál azon hogy lehet az a baj. Mármint lehet hogy arra vágyik hogy valaki elentmondást nem tűrően azt tegye vele amit csak akar. Annó régen volt egy barátnőm akinél ez bejött. Kicsit néha bekattant(volt rá oka) és 2dzer volt, hogy kisebb okkal vagy ok nélkűl ütött vágott pofozogatott ....mind a kétszer lefogtam a karját és megcsókoltam elég szenvedélyes szex lett belőle de kb csak magamra koncentráltam "bűntetésből."
2023. febr. 25. 15:39
23/36 anonim válasza:
Kedves kérdező!!! Adtam szerintem jó választ le lettem pontozva....akkor minek segítsek ha ezek szerint sz@ r vagyok
2023. febr. 25. 15:43
24/36 anonim válasza:
22-es. Köszönöm a tippet 😀 értem mire gondolsz.
Korábban ez is kifejezetten bejött neki. De mióta ilyen, azóta az ilyen hevesebb dolgok sem izgatják fel.
2023. febr. 25. 15:43
25/36 anonim válasza:
Hú ez a sok huszonéves ötletelő.
A szex vagy működik vagy nem. Nekem is volt olyan nőm, akihez nem volt kedvem. Aztán volt olyan, akiről le sem jöttem. Ennyi a titok.
El lehet bszni éveket, el lehet járni szexuál pszichológushoz, de a vonzalmat semmi sem fogja előhozni.
Megoldás? Keress olyat akivel működik.
2023. febr. 25. 16:46
26/36 A kérdező kommentje:
De te miért voltál együtt olyannal akkor, akihez nem vonzódtál?
2023. febr. 25. 17:13
27/36 anonim válasza:
A kérdésedből nem derül ki, hogy mióta vagytok együtt!
Vagy rejtett betegsége van, vagy rád unt!
Ha már most ez van, késöbb még rosszabb lesz! Feleslegesen pazarlod rá az idődet! Keress egy másik pasit!
2023. febr. 25. 17:15
28/36 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt, az utóbbi egy évben lett ilyen.
2023. febr. 25. 17:18
29/36 Noren1989 válasza:
Akkor valszeg kifújt a gyerekszerelem.
Amúgy #25 motivációja valszeg a női nem lába között található...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!