Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem szexelni a párom? 20/L
Figyelt kérdés
A kapcsolat elején is mindig én kezdeményeztem, de elegem lett mostanra, és mindig kifogásokat keres: fáradt, fáj a feje stb. Én egy rohadt stresszes szakra járok, mellette antidepresszánst is szedek, mégis kívánom őt legalább hetente 2x, de ő akár hónapokig nem ér hozzám, ha én nem kezdeményezek. Vagy 4x felhoztam már a témát és semmi nem változott. Ráfogja arra, hogy front van és szarul van, vagy mindig van valami kínja. Megvárja, hogy megjöjjön a menstruációm, hogy utána arra lehessen fogni h miért nincs szex a kapcsolatunkban. Van értelme változást várni, vagy szakítsak inkább? Miért nem akar egy férfi szexelni soha?2023. febr. 25. 12:58
11/36 anonim válasza:
Nem szeret ezen nincs mit szépíteni
12/36 A kérdező kommentje:
Olyan, mintha a válaszolók felemel se olvasta volna a leírást. Én merek erről beszélni, ő nem nyitott rá vagy hazudozik. Mondjuk tényleg felesleg ide bármit kiírni, mert sok a debil válaszoló.
2023. febr. 25. 14:02
13/36 anonim válasza:
De most komolyan kérdezem, te hülye vagy? :D
Melyik részét nem érted annak, hogy vele beszéld meg és ha nincs változás hagyd ott a fszba?
14/36 anonim válasza:
Értettük mit mondtál kérdező!
Ti nem akarjátok elengedni egymást és inkább hagyjátok hogy a másik boldogtalan legyen!
15/36 anonim válasza:
12# igy van, és még le is pontozzák a válaszom :D
16/36 anonim válasza:
12# általában csak azok gyakoriznak, akinek az életük unalmas vagy szerencsétlenek :)
18/36 anonim válasza:
Én elolvastam azért is írtam hogy nem szeret és nincs mit szépíteni. Nem kíván téged nem akar javítani a kapcsolaton olyan mint ha mindegy lenne neki te vagy e vagy sem.
19/36 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én tudom miről beszélsz. Nálunk a feleségemnek nincs kedve hozzá már régóta...bármit csinálok, bárhogyan...pedig sosem voltam önző.
Igaz én nem szedek gyógyszereket, és ő sem. De ez fennálló probléma.
A megoldásához két ember kell, egyedül sajnos nem lehet megoldani.
32F.
20/36 anonim válasza:
20 éves kis lánytól nem is várok el felnőtt döntést , de vannak akik már 16 évesen tudják , hogy az ilyen palit dobni kell .. semmi szenvedélyt nem érez írtántad , sőr lehet más nőt kezelget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!