Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a véleményetek egy férjről, aki szombat reggel felmegy Pestre 2 napos Hungexpo kiállításra, miközben péntek este eldugult a lakásban a lefolyó és nem lehet használni a vizesblokkokat?
Kérdező, nekem úgy tűnik, hogy a férjed egy önző, felelőtlen fiú, akinek többet ér a munka és a szórakozás, mint te.
Ergo nem lehet vele tervezni, te dolgod, de én nem várnám meg míg a hosszú utazásai , vagy kikapcsolódások során még jobban letojna, értsd megcsalna.
Kinézem ebből a típusból még azt is. Szépen elvalnek, hiszen teljesen mindegy, hogy vele maradsz, vagy egyedül leszel, mert így-úgyis magányos vagy.
És különbség, hogy gyerek is van a képben, vagy nincs. Most még sokkal könnyebb a végső szöget beleütni a koporsóba. Miért írtam koporsót? Mert egyértelműen zátonyra fut a kapcsolat lassan de biztosan.
A nem normális az Te vagy!
Szerintem nem feltétlen kötelező programra ment..
Nekem is szarul esne, ha nem hiányoznak neki, hogy 10 nap után együtt is legyünk.
#32mert eddig jut az agyad, hogy uristen hiányozzak neki… te mit teszel meg érte? Gondolom egy kaját nem dobsz össze.
Így egyszerű beszélni. Aki egy dugulást nem tud megoldani, az általában másra sem képes
Milyen kaját??
Még ugyan jól főzök, ne haragudj
Nem csak a családom szerint.
Férjem vállalkozó, 3 gyerekünk van , 6 órában dolgozom, és a gyerekek körül szinte mindent én intézek, én járok bevásárolni is ,
Főzök, mosok , takarítok.
Még még néha neki is besegítek a munkában, pedig nem épp női szakmája van
Erről ennyit..
29-30
Nincs nőd, ugye? Nem is lesz.
Akkor ezt megszívtad rendesen.
Már jár nőzni a hátad mögött ki tudja mióta.
#29. Szerintem is két ember felelőssége a lakás, a gyerek, meg a dugulás is.
Nem egy eltartott feleség vagyok, aki kap havi 500 000 Ft-t és ennek fejében oldjam meg a hátteret.
Dolgozom teljes munkaidőben, sok plussz munkát is vállalok. Két gyerekünk van.
Ja....és keresek annyit, mint a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!