Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sikerült eddig, mikor fog?
Tudom gyerekes kérdés. De en szenvedek, mert a partnerem manipulatív, megtudtam, hogy vegig csalt es azt hittem h ezek utan könnyű lesz szakítani. De kiderult, hogy nem így van. Logikusan tudtam, hogy véget kell vetnem, es meg is tettem többször , de pár hét után engedtem, hogy visszahazudja magát.
Mindent tagadott mindig, sose latott be semmit, vegig engem hulyézett, hogy bolond vagyok, kepzelgek, sose lépett félre. Neha arra gondoltam, h lehet velem van a hiba, es en kepzelgek, de utana mindig lattam, hogy megis igazam kell legyen. De bizonytalan is voltam magamban.
Majdnem megbolondított. Mert ha nyíltan játszott volna, tudtam volna hogy mihez tarthatom magam, így kétségek voltak bennem, szenvedtem es örlődtem.
Olyan mélyre kerultem lelkileg hogy most mar kimerultem lelkileg es idegileg es nincs erőm mar semmire
Szerintem függésbe kerultem a manipulatív játekjai miatt , en aki sosem voltam kapcsolat függő, sok évig éltem egyedul mert en úgy akartam, szerettem egyedul élni, 15 éves hazasságomból is én léptem ki, mikor úgy éreztem, hogy elég volt.
Most megis benne vagyok valamiben, ami olyan mint egy pókháló, érzem a gyanút, hogy minden félelmem igaz, felig meddig vannak bizonyítékok is de valahogy mindig kimagyarázza
Attól tartok hogy az ideg osztályon végzem, egy pasi miatt, akit a legtöbb nő nem is vállalna fel soha nyilvánosan, csak dugi mutyi találkákra jó nekik

Csak rajtad múlik
Húzhatod még
Neked rossz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!