Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem sikerült eddig, mikor fog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sikerült eddig, mikor fog?

Figyelt kérdés

Tudom gyerekes kérdés. De en szenvedek, mert a partnerem manipulatív, megtudtam, hogy vegig csalt es azt hittem h ezek utan könnyű lesz szakítani. De kiderult, hogy nem így van. Logikusan tudtam, hogy véget kell vetnem, es meg is tettem többször , de pár hét után engedtem, hogy visszahazudja magát.

Mindent tagadott mindig, sose latott be semmit, vegig engem hulyézett, hogy bolond vagyok, kepzelgek, sose lépett félre. Neha arra gondoltam, h lehet velem van a hiba, es en kepzelgek, de utana mindig lattam, hogy megis igazam kell legyen. De bizonytalan is voltam magamban.

Majdnem megbolondított. Mert ha nyíltan játszott volna, tudtam volna hogy mihez tarthatom magam, így kétségek voltak bennem, szenvedtem es örlődtem.

Olyan mélyre kerultem lelkileg hogy most mar kimerultem lelkileg es idegileg es nincs erőm mar semmire

Szerintem függésbe kerultem a manipulatív játekjai miatt , en aki sosem voltam kapcsolat függő, sok évig éltem egyedul mert en úgy akartam, szerettem egyedul élni, 15 éves hazasságomból is én léptem ki, mikor úgy éreztem, hogy elég volt.

Most megis benne vagyok valamiben, ami olyan mint egy pókháló, érzem a gyanút, hogy minden félelmem igaz, felig meddig vannak bizonyítékok is de valahogy mindig kimagyarázza

Attól tartok hogy az ideg osztályon végzem, egy pasi miatt, akit a legtöbb nő nem is vállalna fel soha nyilvánosan, csak dugi mutyi találkákra jó nekik

2023. febr. 23. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hogy mikor?

Vagy amikor ő dob, vagy amikor öngyilkos leszel. Mert vagy olyan nyámnyila, hogy te aztán akkor sem szakítanál, ha a fél családod élete múlna rajta.

Lehet magyarázkodni, igen, vannak manipulatív szemétládák, de ha te szakítani akarsz, akkor kimondod, hogy vége, és ennyi.

2023. febr. 23. 15:11
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem értem, miért próbáltok még mindig hülyének nézni férfiakat azzal, hogy nektek a romcsi kell, a csokika virág, törődés..
2023. febr. 23. 15:16
 3/13 A kérdező kommentje:

Kialakult bennem egy valóságos fóbia, hogy jaj csak meg ne csaljon. Es biztos megcsal. Ez a gondolat már annyira utalja a hétköznapjaim, hogy mar mas tevékenységem sokszor hanyagolom

Pedig racionálisan tudom, hogy úgysem tudom megakadályozni. Megis marad a gondolat

2023. febr. 23. 15:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Megtudtad, hogy végig csalt - akkor mitől rettegsz, már megtörtént, már megcsalt.

Nem vagy kapcsolatfüggő? Dehogynem, elég súlyosan.

Akkor lesz vége, ha nem hagyod, hogy tovább manipuláljon, de mivel ilyenkor jön a hülyítés, meg az ígérgetés, ezért mindig vissza fogsz menni hozzá. Más szóval, akkor lesz vége, ha becsülöd majd magad annyira, hogy ne hagyd magad kihasználni és becsapni.

2023. febr. 23. 15:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Attól felek tudom hulyeseg, hogy a továbbiakban is megcsal
2023. febr. 23. 15:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha már megtette, akkor valószínűleg máskor is meg fogja tenni, jogos a félelmed. Kérdés, hogy te miért tűröd ezt el?
2023. febr. 23. 15:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Miért nem zarod le? Soha nem fogsz nézne bízni és ramesz erre
2023. febr. 23. 15:31
 8/13 A kérdező kommentje:

Ez faj nekem is hogy így elerőtlenedtem. Emberek vagyunk , nem robotok. Lehet nem vagyunk mindig perfektek, perfekt válaszok es reakciók nem mindig jönnek

Van, amihez idő kell, nem tudom

2023. febr. 23. 15:32
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Mi ebben nem tudunk segíteni. Tudod, hogy mit kéne tenned, de még mindig a csodában bízol és várod a csodát. Sajnos jobb szembenézni a valósággal, mint elvesztegetni az életed egy ilyen kapcsolatra.
2023. febr. 23. 15:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell tudomásul venni, hogy ez így tovább nem mehet. Állandó gyomorgörcs egy gyökér miatt? Nem tudom én akármennyire szerelmes lennék nem tenném ki magam annak, hogy egy olyan ember miatt stresszeljek, rosszul érezzem magam, akinek nem vagyok fontos. Egyszerűen nem éri meg.

Ezt kellene észbe vésned, erőt meríteni és végleg elengedni.

Hiszen még mindig jobb egyedül, mint kitenni magad folyamatosan a lelki sérülésnek.

2023. febr. 23. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!