Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Konfliktus saját vállalkozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konfliktus saját vállalkozás indítása miatt?

Figyelt kérdés

Eldöntöttem, hogy saját informatikai vállalkozást indítok, mert a munkahelyeken nem találtam meg a számításaimat, és enyhén szólva nem jövök ki a vezetőkkel. Sajnos mikor ezt közöltem a feleségemmel, kiborult rajta. Mert hogy ő "nem akar bizonytalanságot" Hogy lenne? Tettem már le annyit az asztalra, hogy tudjam mit akarok. Konkrét terveim vannak.

Más is jár/járt ebben a cipőben? Van egy közös, 4 éves kislányunk és nem akarom, hogy emiatt válásig fajuljon a dolog. De ugyan akkor nagyon eltökélt vagyok, életem nagy célját látom.

2023. febr. 23. 12:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
4%

#16 Hát akkor nem sok esze van a lepontozóknak, mivel nem is volt szó anyagias nőkről, meg nem is értem miért pikkelnék a nőkre, mikor én is az vagyok.

Igaz, vállalkozásom is van, tudom hogy működik.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy mindkét oldalt figyelembe kell venni.Nagyon reális és jogos dolgokat írtam, csak egyeseknek fáj az igazság.

2023. febr. 23. 14:18
 22/30 anonim ***** válasza:
7%

#16 De ki mondta, hogy kockáztasson???Ne okoskodj már.Más válaszom meg itt 100%-ra van értékelve a kérdés alatt, de ne zavarjon.Az a baj, hogy hülye vagy és nem érted, hogy az egész vállalkozás ötletét szabotálja a kérdező párja.Sehol nem írta a kérdező, hogy ő a kosztpénzt kockáztatne a vállalkozás oltárán, csak annyit írt, hogy hisztizik a felesége.Azt sem írta, hogy dolgozik-e a felesége, pedig dolgozhatna nyugodtan, 4 éves a gyerek.Mégis egyesek már levonták itt azt a következtetést, hogy biztos anyuka tartja el a családot.Érdekes, abba a képtelen hülyeségbe nem kötöttél bele, pedig pont az a spekuláció, aminek köze nincs a kérdéshez, szó sem volt ilyesmiről.

Mondom, én gyűlölök mindenkit, aki igazságtalan és elfogult.Teljesen mindegy milyen nemű a emberről van szó.

2023. febr. 23. 14:23
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
És honnan tervezel megbízásokat szerezni? Van akkora és olyan ismerettségi köröd? Egyedül nem fogsz tudni komoly munkát elvállani és megkapni sem. Vannak társaid, akikkel közösen dolgoznál?
2023. febr. 23. 14:53
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Én támogattam a párom mikor vállalkozó lett, DE ha lett volna gyerekünk akkor nagyon nem örültem volna. És igazam is lett volna, pár hónap után a bérelt telephely tulajdonosa egyszercsak meggondolta magát és másnak adta ki az ingatlant, szóval kereshetett munkát.

Egy vállalkozás mindig rizikó. Kisgyerek mellett csak akkor biztonságos szerintem, ha a másik szülő fizetéséből is meg tud élni a család legalább pár hónapig.

2023. febr. 23. 15:33
 25/30 anonim ***** válasza:
Ha picivel alá tudod lőni a hardverek árát és kevesebb haszonnal dolgoznál mint ezek a keselyu info boltok , akkor lehet sikeres.
2023. febr. 23. 15:50
 26/30 A kérdező kommentje:

Az kimaradt, hogy most egy kis családi vállalkozásban dolgozok, igaz kevesebbért de itt nincsenek idegesítő adhoc meetingek, mindenkire rá van bízva, hogy csinálja a dolgát, csak jó legyen.

És igen, másodállásban szeretném elkezdeni. Tényleg bocsi, hogy ezek a lényegi infók lemaradtak.

2023. febr. 24. 10:34
 27/30 anonim ***** válasza:

És mellette lenne elég időd a családra?

2023. febr. 24. 10:40
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
26) erre írtam, hogy engem az anyagi vonzatnál sokkal jobban zavarna, hogy kevesebb időd lenne a családra egy kétes, stresszes, az elején szükségszerűen veszteséges ötlet miatt.
2023. febr. 24. 11:16
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező 27 és 28 jó helyen tapogatnak. Kolegina is folyamatosan panaszkodik, hogy alig látja a férjét, a 7 éves gyereküket le sem szarja, és nem tudnak semmit megbeszélni, mert mindig fáradtan esik haza. Ha jól tudom pénzügyi szakértő EV. Simán fel tudnám szedni a csajt, mert tett félreérthetetlen kísérletet a közeledésre... Mikor egy nő elhanyagolva érzi magát, és a gyerekét sem érzi biztonságban az egyenes út a váláshoz, vagy legalábbis a félrelépéshez.
2023. febr. 24. 12:05
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Apám lakatos, amióta a munka világába lépett mindigis az volt a menetrend, hogy napközben az állásában dolgozik, este magánban.

Haverom apja meg mindigis magánvállalkozásban nyomta a fémalkatrészek gyártását.

Se én, se a haverom nem láttuk az apánkat, csak ha kimentünk hozzá a műhelybe. Ha létezik kapunk belüli munkanélküliség, hát ez a családon belüli árvaság. Nyilván anyagilag megtolta a családot, de cserébe úgy nőttünk fel, mintha csonka családban lennénk.

Én megfogadtam, hogy kizárt, hog ynpai 8-nál többet dolgozzak és elhanyagoljam a családomat.

haverom viszont megörökölte apjától a céget, beújított CNC gépekkel stb... 3 kisgyereke van, egy 4 éves kislány és egy 1-1.5 éves ikerpár. És ő reggel 8tól este 8ig tolja az ipart, aztán hazaesik, használhatatlanul fáradt. Igazából ő maga is be szokta látni, hogy éppúgy cserbenhagyja a családját, mint ahogy az ő apja tette. Szar ezt látni. És még 30 sincs a srác..

Perse ez nem azt jelenti, hogy magánvállalkozás mellett ne lehetne kiegyensúlyozott a család. De ha a család jelzi, hogy baj van, azt komolyan kell venni. A kérdés meg pont erőrl szól, hogy a család jelezte.

2023. febr. 25. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!