Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlstresszeltem vagy igazam volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlstresszeltem vagy igazam volt?

Figyelt kérdés
A problémám 5 éve kezdődött, férjemmel nem éltünk még együtt, párkapcsolatban voltunk amikor is az exét kérte meg arra, hogy az állandó lakcíme nála legyen mert nem tud hova bejelentkezni, az albérletbe ahol élt, már sok bejelentett ember volt. Nagy volt a béka, de lenyeltem, annyit kértem, hogy ha ír, hívja a nő akkor arról tudjak. Hónapokig ment ez, veszekedésekkel (nehezen nyeltem le azt a békát). Végül összeköltöztünk. Viszont nem szűnt meg a probléma. Szinte fél évente, negyed évente hallgattam hogy "írt". Kértem, hogy mondja neki, hogy ne mert számomra ez megalázó és nagyon zavar. Mindig veszekedett velem és én voltam a hibás. Pár nappal ezelőtt megint csak jelentkezett a nő. Betelt a pohár, írtam neki, de nem kapta meg az üzenetem. Bejelöltem, visszautasított. Kétségbe esetten ráírtam a párjára, aki elmondta hogy őt is zavarja ez. Pár óra elteltével visszaírt a nő és screenshotokkal, magyarázatokkal szolgált. Mint kiderült, ő a levelek miatt kereste a férjemet, semmi másért. Tavaly nyáron viszont a férjem írt neki többször is... panaszkodott neki a házasságunkról és képet küldött magáról, hogy ő most épp beteg. Ezzel még akkora gondom nem is, viszont férjem nekem mindig úgy állította be ezt a dolgot, hogy a nő írogatott neki. Mégis hova tegyem ezt a dolgot, mi a véleményetek? (Hozzáteszem azért hagyta el őt 5éve mert engem megismert)

2023. febr. 23. 09:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Erkölcstelen. Mire lehet ilyentől számítani, ha tényleg lesz valami nagy baj és akkor is cserben hagy érzelmileg, fizikailag. Érdemes lenne elgondolkodni, hogy megéri-e a további érzelmi és idő befektetés.
2023. febr. 23. 10:20
 12/21 A kérdező kommentje:
Kellemetlenül érzem magam, hogy esetleg túlreagáltam és megaláztam saját magam ezzel.
2023. febr. 23. 10:21
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak megaláznak. Ne hagyd
2023. febr. 23. 10:27
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Sok férfi nagyon boldog lenne ilyen lelkiismeretes nővel.
2023. febr. 23. 10:28
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Igen, tulreagaltad es megalaztad sajat magad.

Eleg gaz vagy.

(A ferjed is.)

Meg kerdes?

2023. febr. 23. 12:20
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen lenne. Az ékezetet ismered esetleg?
2023. febr. 23. 12:34
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
16: ne legyel bunk∅. Itt jópár ember a te nyomorodon próbált segiteni. Te meg ezzel jossz. Gratulálok.
2023. febr. 23. 12:37
 18/21 A kérdező kommentje:
Én vagyok a bunkó? Pár ember normálisan írt éy segített a nyomoromban. Neked meg annyi a véleményed, hogy gáz. Hát ezt igazán ki is hagyhattad volna.
2023. febr. 23. 12:40
 19/21 anonim ***** válasza:
24%
A problema forrasa te voltal, inkabb orulj, hogy a parod toleralta a beteges feltekenysegedet. Konnyen hazavaghat egy kapcsolatot, az ilyen szintu bizalmatlankodas es kisajatitas
2023. febr. 23. 13:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"Tavaly nyáron viszont a férjem írt neki többször is... panaszkodott neki a házasságunkról és képet küldött magáról, hogy ő most épp beteg. Ezzel még akkora gondom nem is, viszont férjem nekem mindig úgy állította be ezt a dolgot, hogy a nő írogatott neki. Mégis hova tegyem ezt a dolgot, mi a véleményetek?"

Mivel nem volt gondod?

Eleve mit panaszkodik az exnek a ti házasságotokról. Ez elég nagy gond már önmagában is. A második gond a hazugság, miszerint úgy állította be, hogy a nő írogatott csak.

Ezt a dolgot tanuld meg, az esetek nagy többségében, mikor valaki hangsúlyozgassa, hogy csak a másik írogat neki, ő bezzeg nem, annak az ellenkezője igaz. Mégis hova tegyed ezt a dolgot az a kérdés? Hát figyelj bizalom van? Tudsz még benne bízni ezek után? Nem fog azon forogni az agyad, hogy mond valamit és az ellenkezője igaz?

Ha nem írsz az exnek ki se derül ez a dolog....

Tehát még az sincs, hogy ő vallotta be, hanem a te "nyomozásodnak" köszönhető.

2023. febr. 23. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!