Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlstresszeltem vagy igazam volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlstresszeltem vagy igazam volt?

Figyelt kérdés
A problémám 5 éve kezdődött, férjemmel nem éltünk még együtt, párkapcsolatban voltunk amikor is az exét kérte meg arra, hogy az állandó lakcíme nála legyen mert nem tud hova bejelentkezni, az albérletbe ahol élt, már sok bejelentett ember volt. Nagy volt a béka, de lenyeltem, annyit kértem, hogy ha ír, hívja a nő akkor arról tudjak. Hónapokig ment ez, veszekedésekkel (nehezen nyeltem le azt a békát). Végül összeköltöztünk. Viszont nem szűnt meg a probléma. Szinte fél évente, negyed évente hallgattam hogy "írt". Kértem, hogy mondja neki, hogy ne mert számomra ez megalázó és nagyon zavar. Mindig veszekedett velem és én voltam a hibás. Pár nappal ezelőtt megint csak jelentkezett a nő. Betelt a pohár, írtam neki, de nem kapta meg az üzenetem. Bejelöltem, visszautasított. Kétségbe esetten ráírtam a párjára, aki elmondta hogy őt is zavarja ez. Pár óra elteltével visszaírt a nő és screenshotokkal, magyarázatokkal szolgált. Mint kiderült, ő a levelek miatt kereste a férjemet, semmi másért. Tavaly nyáron viszont a férjem írt neki többször is... panaszkodott neki a házasságunkról és képet küldött magáról, hogy ő most épp beteg. Ezzel még akkora gondom nem is, viszont férjem nekem mindig úgy állította be ezt a dolgot, hogy a nő írogatott neki. Mégis hova tegyem ezt a dolgot, mi a véleményetek? (Hozzáteszem azért hagyta el őt 5éve mert engem megismert)

2023. febr. 23. 09:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
35%
Csak kerdesem az lenne, hajléktalannal élsz együtt?
2023. febr. 23. 09:48
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Belenézel az emailjeibe?
2023. febr. 23. 09:50
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Az igen! A férjed hazudott neked, és rácsapott arra a kézre is aki segítette anno,és rágalmazta őt, hogy a nő az aki zaklatja,miközben ő kereste a nőt.
2023. febr. 23. 09:55
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
2-es ha nem lenne egyértelmű, a pasi exe képernyőképet küldött a neki írt levelekről, amit a kérdező férje írt. Nem a kérdező nézegette sutyiban a párja emailját. Nyilván nem csak a másik férjét zavarja, hanem a másikat is, akinek írogatott és panaszkodott.
2023. febr. 23. 09:57
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
4: ez nem érdekel. És a kérdezőtől kérdeztem.
2023. febr. 23. 09:59
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem nézegetek én semmit, a beszélgetést a nő küldte el nekem.
2023. febr. 23. 10:09
 7/21 A kérdező kommentje:
1-es nem hajléktalan és nem is volt az.
2023. febr. 23. 10:10
 8/21 anonim ***** válasza:
Azt értem, de talán erdemes lenne megtudni valósak-e, nincs-e módosítva, vagy miket írtak még egymásnak...
2023. febr. 23. 10:11
 9/21 A kérdező kommentje:
Valósak, tüzetesen átnéztem és a hölgy sem akkora zseni, hogy ez egyátalán eszébe jusson. Nem volt ideje sem ezt átmódosítani mert a kérdésekre kikereste és el is küldte.
2023. febr. 23. 10:14
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem enyelegtek, nem csináltak semmit. Nem volt olyan tartalom ami miatt kétségem legyen. Csupán számomra elfogadhatatlan, hogy a nőnek akit elhagyott miattam panaszkodik a házasságunkról (tavaly nyáron nagyon összevesztünk, alig beszélgettünk) de mégis. Ezt az exszel kell?
2023. febr. 23. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!