Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyrehozahtó még?

Figyelt kérdés
Ha olyan párkapcsolatai problémák vannak, amiket még helyre lehetne hozni, (nem megcsalás, meg nem alapvető személyiségbeli különbségek) de már az egyik fél belefáradt, és hite vesztett, akkor kemény munkával még megoldható, vagy ez a hajó már elúszott?

2023. febr. 18. 12:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
Csak engem is probált már igy elnyomni egy hátam mögött nőzős csetelgetős randizós senkiházi hogy szerinte még en vagyok az alaptalanul feltekeny meg onbizalomhiányos meg fejlodjek én.ez mellett a bizalmamért semmit nem tett csak duguljak el mert zavartam. Aztán sorra bukott lefelé olyanokkal is, hogy társkeren volt. Totál hülyének nézett.
2023. febr. 18. 13:19
 12/20 A kérdező kommentje:
A szeretet megvan, a bizalom megvan koztunk. Szimplan mar nem erzi ugy hogy 1 vagy 2 honap mulva mas lesz, pedig most hogy kiderult minden mar en is tudom min kellene fejleszteni, es hogy lehetne rendberakni a dolgot.
2023. febr. 18. 14:15
 13/20 anonim ***** válasza:
41%

Es persze magadon kene fejleszteni hogy neki te megfelelj? Nem latod át hol az átverés az istennek sem.

Hát vannak akik hülyén halnak meg

2023. febr. 18. 14:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb okosabb leszel.

Ennek meg vége, ha ő nem akarja folytatni.

2023. febr. 18. 14:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Rendben, koszi a valaszokat!
2023. febr. 18. 14:28
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Honnan veszed, hogy egy ekkora kaliberű dolgon 1-2 hónap alatt változtatni fogsz? Az, hogy ezt mondod teljesen komolytalan, egyáltalán nem így működik. Terápiával, szakemberrel is eltarthat pár évig. Érthető, hogy nem veszi be, főleg ha már többször ígérgetted ugyanazt.
2023. febr. 18. 14:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

1,2 hónap. 😂

Álomvilágban élsz, de nagyon.

Kemény munka és évek kellenek hozzá, hogy az önértékelési képed jobb legyen. Persze, hogy nem vár rád, amikor milliószor eljátszottad a bizalmát, ráadásul már ki is szeretett belőled, te csak magadnak beszéled be, hogy szeret mint nőt és bízik benned. 😂

2023. febr. 18. 14:48
 18/20 anonim ***** válasza:
29%

Az ilyet el kell engedni és szót sem érdemel. Jellemzően ezek az emberek azok, akik lusták tenni a kapcsolatokért, aztán meg hisztiznek, hogy nincs egy normális férfi/nő sem.

Ha össze is jönnétek újra... Amint felmerülne megint valami akadály, újra azonnal le akarna lépni.

2023. febr. 18. 15:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, te elolvastad a kerdest? Itt a kerdezovel voltak problemak, nem a parjaval. A kerdes alapjan a masik fel belefaradt a dolgokba. A kerdezo onbizalomhianyabol adodo gondjai feloroltek a kapcsolatot, a parja meg mar megunta, hogy igergetes megy, de valtozas sehol.
2023. febr. 18. 16:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha másképp nem megy meglehet probálni párkapcsolati tanácsadó segitségével megoldani a problémákat.

Ehez mind a ketten kelletek ha igy sem sikerül akkor menthetetlen a kapcsolatotok ezt mindketőtöknek el kell fogadni.

2023. febr. 19. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.