Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok elég jó?
Neki Senki se lenne elég” szerintem… van aki ilyen típus”. 🤷🏻♀️
Te meg az a típus vagy akit ez zavar.
Két véglet, kb az akarok gyereket/~\ nem akarok gyereket….
És bármi olyan dolog, ami a másikban fájdalmat okoz, a másik lesz*rj*… ott szerintem felesleges tovább húzni…
Ha közölted, hogy ez téged zavar és számodra bántó, és ennek ELLENÉRE csinalja, akkor nem szeret és nem is tisztel, egyik nincs a másik nélkül.
Nem lenne kevesebb energia nem nyomni egy qurolikeot egy kepre, mint igen?
Teljesen rendben lenne, ha csak nezegetne ilyen tartalmakat, de ég a likeolas szerintem baromi megalázó. Biztos nem lennék együtt ilyennel. Félre értés ne essék, szerintem az is borzasztó szánalmas, amikor szingli pasik csináljak vagy kommentelnek egy egy ilyen kép alá.
"Annó 16 voltam mikor összejöttünk ő meg 22. (Azért választottam idősebbet mert érett párt szerettem/szeretnék)."
Nem sikerült. :D Bármikor találsz ennél érettebb 18 évest.
Túl fiatalon kezdted a komoly kapcsolatot, azt kell mondjam, és sajnos nem a megfelelő emberrel. Ezért most fogalmad sincs mi lenne a normális, mert ebbe "nevelődtél bele", és teljesen meg vagy zavarodva, hogy mégis rosszul esik.
Nem tudom kik mondják neked, hogy "pasiból van meg mindenki megnéz mindent, meg hasonlók". Gondolom hasonlóan "érett" személyiségek lehetnek, ha nem fogják fel, hogy észrevenni a szembejövő idomokat, de civilizáltan, csendben továbbmenni egészen más kategória, mint folyton csöcsökön meg seggeken lógni, lementeni, belájkolni, nyálcsorgatni. Az utóbbi megalázó, egyáltalán nem általános (bár nem ritka), és teljesen normális hogy kiábrándít téged.
Van akit nem zavar, mert leszarja. Van akit az sem zavar, ha a párjának hiányzik a két első foga, és csulázgat az utcán, meg fingik mellette a kanapén. Azért ne várja már el tőled senki azt, hogy egy kirívóan ocsmány tulajdonság/viselkedés ne zavarjon téged.
Egyébként nem visszavágni kell, az pedig már tisztázódott, hogy szóban nem rendezhető a dolog (nem mellesleg az is gyönyörű, hogy ígérget, de ugyanúgy csinálja tovább és hülyének néz, meg bevallja hogy fordítva neki sem tetszene, de rajtad kb röhög).
Szakítani kell, kislány. És felnőni, megtanulni mi a normális, mi fér neked bele, mit akarsz, mi jó neked, megtanulni elvárásokat támasztani és kiállni magadért. És lehet keresni egy tényleg érettebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!