Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyrehozahtó még?

Figyelt kérdés
Ha olyan párkapcsolatai problémák vannak, amiket még helyre lehetne hozni, (nem megcsalás, meg nem alapvető személyiségbeli különbségek) de már az egyik fél belefáradt, és hite vesztett, akkor kemény munkával még megoldható, vagy ez a hajó már elúszott?

2023. febr. 18. 12:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
41%
Ez már elúszott. Nem mindig az a legjobb, ha kitartasz. Van, amit már jobb lezárni.
2023. febr. 18. 12:20
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem elúszott. Ha az egyik fél nem akar energiát fektetni a kapcsolatba vagy megoldani a gondokat, akkor vége.

Szerintem.

Persze nem vagyok annyira tapasztalt a témában. (Van párom, de ő az első, sosem volt szakításban részem)

2023. febr. 18. 12:21
 3/20 A kérdező kommentje:
Tudom hogy szeret még, mondja is, csak nem tudja elhinni hogy 1 vagy 2 hónap múlva más lesz. Pedig én mindent elkövetnék hogy így legyen és helyrehozzam (önbizalom hiányos voltam, ez okozott sok gondot).
2023. febr. 18. 12:25
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem helyrehozható, mert az egyik fél már elveszítette a bizalmát. Innen már nincs visszaút, előbb kellett volna gondolkodni. A következő kapcsolatodban erre figyelj oda.
2023. febr. 18. 12:33
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
Ő már nem hisz a szavaidban és akármit is teszel már késő.
2023. febr. 18. 12:43
 6/20 A kérdező kommentje:
Hát igen, én tudom hogy ezt helyre lehetne hozni, de ha ő már nem hisz benne akkor nyilván nem. Ettől függetlenül nyilván elfogadom meg megértem hogy nem akarja már, csak gondoltam megkérdezem volt e valaki hasonló szituba és segített e valami.
2023. febr. 18. 12:46
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha elmúltak az érzései, vagy a bizalma feléd, akkor nincs értelme törni magad, hamarabb kellett volna...
2023. febr. 18. 12:48
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amíg meg van a bizalom egymás iránt, addig semmi sem késő.Akkor van gond, ha a személyiségetek nagyon eltérő és nem lehet összeegyeztetni. Olyankor hiába a szerelem, a vonzalom, nem fog működni a dolog.
2023. febr. 18. 12:52
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Te is azt hiszed, hogy addig nem kell tenni a kapcsolatba semmit, amíg nem lép le. Utána meg elég kicsit könyörögni, ígérgetni, és kapsz egy új esélyt.

Valószínűleg a másik már ebbe unt bele, hogy mindig csak ígérgetés van, változás semmi. Nem fogja elhinni, hogy de te most tényleg, csak egy utolsó (utáni utáni) esély kell. Hallotta eleget.

Ne erőszakoskodj, hagyj neki békét.

2023. febr. 18. 13:04
 10/20 anonim ***** válasza:
22%

Szetintem ha arrol van szo h nem bizol benne.

Lehet csak manipulacio áldozata vagy.

Az is lehet hogy eleve megbizhatatlan ezert nem vált ki bizalmat se benned de manipulál amikor el akar hagyni hogy a te hibád legyen az is ha vége. Mert te nem bizol.onbiz hiany stb.

Simán átver.

Lehet csal is a hátad mogott mikor meg el akar hagyni akkor is csak téged hoz ki sz.rnak. re meg beveszed hogy alaptalanul vagy bizalmatlan es te vagy a tré az onbizhiányos meg minden.

Elmondanám hogy valodi korrekt hű ferfiak mellett akik szeretik a párjukat, egy nő onbizalma nem csökken vagy nincs hanem egyre több lesz es biztonságban érzik magukat nem jellemző a féltékenység sem. A férfi van hatással a nőre, vagy bizalmat ébreszt benned onbizalmat novel szeret imád, vagy pont hogy tönkretesz.

2023. febr. 18. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!