Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párotok rosszul bánik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok rosszul bánik veletek, tiszteletlen, szakítotok?

Figyelt kérdés
Hányadik ilyen esetnél? És addig mit tesztek? Van, aki egyáltalán nem szakít?
2023. febr. 18. 09:39
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
19-es, na, ez már válasz, megírtad, egyszer szólsz. Ez korrekt. Én a végtelenségig tűrök, ezt a horkolásos cseszegetést is tűrtem.
2023. febr. 18. 10:20
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"érzelmi zsaroló, kettős mércét alkalmazó vagy nem egyenrangú kapcsolatokat működtető, érzelmileg éretlen emberrel. "

ELtaláltad. Tudod, megválogatom kivel jövök össze.

AMúgy igen, szakítanék.

2023. febr. 18. 10:22
 23/29 A kérdező kommentje:
22-es, nagyon ügyesen csinálod, neked gratulálok. Hogy tudod ezt megtenni? Én a végtelenségig megalkuvó vagyok.
2023. febr. 18. 10:23
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

"Te tényleg nagyon ügyes vagy, én számtalan alkalommal voltam megalkuvó, ezek szerint te már az első lépésnél föl is ismerted, mivel állsz szemben és nemet mondani is volt erőd. "

Nem kell megalkuvónak lenni.

Nem kell e "nemet" mondáshoz erő. Nem kötelességed senkivel összejönni, akivel nem akarsz. Nem egy tárgy vagy a polcon, amit bárki leemelhet. Nem tartozol magyarázattal sem.

2023. febr. 18. 10:25
 25/29 A kérdező kommentje:
Amikor kifejezem a véleményem (párkapcsolatban, munkahelyen), kirúgnak, szakítanak. Nincs körülöttem egy ember se. A családommal is szakítottam, pont mert nem tudtam áthidalni a köztünk levő nézetkülönbséget. Rossz egyedül és pont az ettől való félelmem miatt szoktam azt mondani embereknek, amit hallani akarnak.
2023. febr. 18. 10:28
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Barátokkal mi a helyzet?

Szerintem innen érdemes indulni a megoldás felé

2023. febr. 18. 10:30
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

25

Nem lehet, hogy képtelen vagy kezeleni azt, ha valakinek más a véleménye, és csak végletekben gondolkozol? Vagy a teljes megfelelés vagy szakítok.

2023. febr. 18. 10:32
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy nulla önbecsülésed van. Inkább eltűrsz mindent, nehogy a másik szakítson. Miközben ő a szöges bakanccsal tapos rajtad végig, mert tudja, hogy úgyse hagyod el.

Itt van elcseszve az egész, az alapoktól.

Aki engem nem fél elveszteni, nem érdekli, ha megbánt, vagy úgy van vele, hogy menjek nyugodtan, ott az ajtó, az engem nem szeret. Nem tekint a kapcsolatunkra úgy, hogy tennie is kell azért, hogy nekem is jó legyen. Egyszerűen csak kihasznál, hogy ő jól érezze magát. Kell ez nekem? Dehogy is, kell a kutyának! Ennél egyedül is jobb.

Itt a következő probléma: te nem érzed jól magad egyedül. Azon keresztül tudod magad értékesnek tekinteni, hogy milyen pasit szedsz össze. Ha a pasi odavan érted, akkor érzed úgy, hogy te jó nő vagy.

Tippelek: rendszeresen belefutsz abba, hogy eleinte a pasi rajong érted, imád, első randin szerelmet vall, aztán egy hónapon belül el akar venni. Utána ez elkezd változni, és mire észbe kapsz, már vigyázban állsz, hogy mindenben megfeltél-e.

Normális esetben mindketten akarjátok a másikat, és úgy viselkedtek mindketten, hogy jól érezze magát. Nem az a cél, hogy ne tudjon elmenni (korlátozás, zsarolás, manipuláció), hanem hogy önként jöjjön újra, és veled akarjon lenni.

Ha meg nem: így járt. Inkább vagyok egyedül. Ha jön jobb, akkor lesz, ha nem jön, akkor meg jólvagyok egyedül. Nem egy pasi körül forog az egész életem, inkább csak egy kellemes plusz kiegészítő.

2023. febr. 18. 10:38
 29/29 anonim ***** válasza:
Valami konkrétumot is lehetne hallani, hogy mi számít rosszul bánásnak, tiszteletlenségnek?
2023. febr. 19. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!