Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a legtöbb férfi részéről alapelvárás a nő felé?
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. 52 éves hölgy vagyok, most lett
vége egy sok éves kapcsolatomnak. Együtt éltünk, együtt terveztük a jövőt. Lényegtelen is hogy milyen egyéb problémák voltak, az eset kapcsán elgondolkoztam hibáimon. És mivel nem mondtam le arról hogy ezek után is megtaláljam életem párját, megijesztenek saját hibáim.
A legfontosabb hogy nem szeretek főzni. Sőt teher. Irodai munkarendben dolgozom, bár inkább fizikai munkát. Mire 17 óra körül hazaérek, eszem, fürdöm, csinálok ezt-azt már egyáltalán nincs kedvem főzni.
Hétvégén szombaton segítek édesanyámnak aki külön él, majd késő délután már szintén nincs kedvem a háztartási munkához. Vasárnap pedig kikapcsolódni szeretnék, otthon vagy házon kívül, az egész heti munka után. Ezt a párom nagyon nem értékelte, igaz sokáig főztem rá, nem is volt jókedvem általában. Félre ne értsetek tiszta volt a lakás, takarítás, mosás, bolt, ezek megvoltak. A maradék időmet nem akartam főzéssel tölteni.
Mit gondoltok van esélyem így normális társat találni? Vagy mondjak le róla mert nőnek születtem, és elvárás felém a főzés. Amit utálok.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Lehet rendelni kajat. Penz kerdese. Neked tobbet er a szabadidod,mint a penz. Ez a Te dolgod! A ferfiak egyedul se szoktak fozni. Na akkor a megrendelt kajaval nem ugyanott tartjnk??
N/40
Mindenki válaszát köszönöm!
Szerintem már csak olyan férfival fogok ismerkedni aki tud és szokott
főzni. Ha igényli. Mert én aztán nem kényszerítek erre senkit.
A főzés elviszi a kevés megmaradt szabadidőt, gondolom aki szeret főzni mert ilyen is van, az egészen másképp látja a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!