Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a legtöbb férfi részéről alapelvárás a nő felé?
Tanácsot szeretnék kérni tőletek. 52 éves hölgy vagyok, most lett
vége egy sok éves kapcsolatomnak. Együtt éltünk, együtt terveztük a jövőt. Lényegtelen is hogy milyen egyéb problémák voltak, az eset kapcsán elgondolkoztam hibáimon. És mivel nem mondtam le arról hogy ezek után is megtaláljam életem párját, megijesztenek saját hibáim.
A legfontosabb hogy nem szeretek főzni. Sőt teher. Irodai munkarendben dolgozom, bár inkább fizikai munkát. Mire 17 óra körül hazaérek, eszem, fürdöm, csinálok ezt-azt már egyáltalán nincs kedvem főzni.
Hétvégén szombaton segítek édesanyámnak aki külön él, majd késő délután már szintén nincs kedvem a háztartási munkához. Vasárnap pedig kikapcsolódni szeretnék, otthon vagy házon kívül, az egész heti munka után. Ezt a párom nagyon nem értékelte, igaz sokáig főztem rá, nem is volt jókedvem általában. Félre ne értsetek tiszta volt a lakás, takarítás, mosás, bolt, ezek megvoltak. A maradék időmet nem akartam főzéssel tölteni.
Mit gondoltok van esélyem így normális társat találni? Vagy mondjak le róla mert nőnek születtem, és elvárás felém a főzés. Amit utálok.
Köszönöm a válaszokat előre is.
" De ha ismerkedés elején őszintén elmondom hogy utálok főzni, szerintem szóba sem állnak velem."
Miért kéne ezzel kezdened? Úgy adod elő, mintha ez neked kötelességed lenne, és jajj, mi lesz, ha nem akarom.
Illetve csak te jársz jól, ha nem vesztegeded az idődet olyanokra, akiknek pótmama kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!