Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora probléma, hogy nem akarok elmenni nyaralni velük?
Nem szeretek nyaralni. Pont. Nekem ebben semmi szórakozás nincs, ráadásul elmegy rá több értékes szabadnapom is, amit tölthetnék azzal, amit szeretek csinálni.
Barátnőm pedig hív a családi nyaralásukra, de úgy, mintha kötelező lenne. És amikor elmondom, hogy nem szeretnék menni, akkor egyszerre látok rajta haragot, megsértődést, hasonlókat. Mintha megbántanám azzal, hogy nem akarok a családjával együtt tölteni egy hetet. A másik fele pedig az, hogy kellemetlenül fogja érezni magát, ha én nem vagyok ott vele egy ilyen alkalommal.
Miért ekkora tragédia ez?
Ha nem passzoltok felesleges folytatni.
Mi 6 év után jöttünk rá hogy ilyenekben sem passzolunk. Vége lett.
Nekem itt több probléma is kirajzolódik több szemszögből. Tiédet ismerjük nem szeretsz nyaralni.
Barátnődnek az jön át,te az ő családjával nem akarsz nyaralni. -Ahogy te is utalsz rá.
Nem írtad a korotokat, de nekem fura ez a családi nyaralósdi...volt valakim 17 éves koromtól kettesben vsgy barátokkal mentübk nyaralni.
Az utolsó mondatod alapján megerősödött bennem a gyanú a barátnőd nagyon fiatal vagy szülőkről leválással gondja akad.
Gyerekesnek tünik kicsit ez a lány.
Mintha te azt mondanád szoknyát és magassarkút hordjon pedig ő nem tud abban járni.
Ha 17 éves mondjuk szóval még nincs keresete, akkor milyen pénzből nyaraljon külön? Tényleg érdekel.
Anno én is a szülőkkel mentem, vagyis ők vittek és fizettek nekem mindent. Igaz mi csak 3an mentünk és nem még plusz a pasimmal.
Hát, ez nekem is rosszul esne
Nézd, ez probléma neki mert
- úgy érzi hogy nem akarsz vele időt tölteni
- úgy érzi hogy leszrod a családját
-úgy érzi hogy nem fontos neked
- úgy érzi hogy szívesebben töltöd az idődet nélküle
Mit csinálsz a szabadnapjaidon, ha nem nyaralást? Ez őszintén érdekel
Nem utazni nem szeretek, hanem nyaralni, legalábbis úgy, ahogy 10-ből 9 ember nyaral.
Nekem abban semmi pihenés nincs, hogy elmegyek egy hétre egy olyan helyre, ahol sokkal rosszabb körülmények között élek, mint itthon, és nem csinálok SEMMIT. Ráadásul a hely sem érdekes.
Vele szívesen megyek kettesben, szoktunk is kisebb utakat tervezni, csak nem olyan könnyű ezt összehozni, mert büszkeségből nem engedi, hogy én álljam az egészet, neki pedig egyetemistaként még nyilvánvalóan nincs rá elég pénze.
Mit csinálok a szabadnapjaimon?
Néhány elmegy a karácsonyra, én akkor pihenek főként. 1-3 arra, ha valahol meg kell jelenni (ballagás, közjegyző, állásinterjú, stb). Szeretek tanfolyamokat végezni olyan területeken, ami érdekel. Aktívan szeretek pihenni, pl elmenni vadvízi evezni. Nagyjából ezekre.
"Ő szokott olyasmit csinálni a te kedvedért, amihez pontosan jól tudod, hogy semmi kedve nincs?"
Nem tudom, nem tartom számon, valószínűleg igen. De olyat nem csinál, ami elég indok lenne arra, hogy én is így tegyek 7x24 órán keresztül egyhuzamban.
Én 27 vagyok, dolgozom, egyedül (vagyis 2 éve vele) élek. Ő 22, egyetemista, most szakad le a családról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!